Neler Yeni

csgo kasa açma önerisi

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tugay gedik
kasa açma skin al kasa açmak mantıksız çer çöp çıkıyor anahtarlar pahalı ayrıca

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
merhaba 700 lira steamde para varmış bunu kasa açarak yemek istiyorum.

10 liralık kasalardan alıp 10-12 tane almak mı mantıklı.

yoksa pahalı kasalardan alıp 4-5 tane açmak mı var mı bi öneriniz.
hocam sana tavsiyem asla yapma ben düştüm 5k kadar zararım var o parayla sticker yada aktif havuzdan kalkan kasa yatırımı yap istediğin skin varsa onuda şuan alabilirsin fiyatlar düşük zaten istersen dc ekle konuşak

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,669
İsim
Kerem Çavuş
Hortlatıyorum özür dilerim, şu an da bu kasalar mantıklı mı?
cs itemlerinin fiyatı gittikçe düşüyor , operasyon gelmediği sürece şu an skin almak dışında hiçbir yatırım yapılmaz
hocam sana tavsiyem asla yapma ben düştüm 5k kadar zararım var o parayla sticker yada aktif havuzdan kalkan kasa yatırımı yap istediğin skin varsa onuda şuan alabilirsin fiyatlar düşük zaten istersen dc ekle konuşak
herkes yatırım amacıyla çok fazla kapsül aldı ve 2023 paris kapsülleri 12 cent , 100 dolarlık ropz gold şu an 20 dolar , bence sticker da alınmaz tek alınabilecek şey skin

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
cs itemlerinin fiyatı gittikçe düşüyor , operasyon gelmediği sürece şu an skin almak dışında hiçbir yatırım yapılmaz

herkes yatırım amacıyla çok fazla kapsül aldı ve 2023 paris kapsülleri 12 cent , 100 dolarlık ropz gold şu an 20 dolar , bence sticker da alınmaz tek alınabilecek şey skin
yanlış yorum paris yataırım bile değil eski kapsuller çok daha mantıklı sanırım yenisiniz tyloo stickerı en basitinden piyasadan anlamayan için çin bayramı vakti geldiğinde 5e katlıyor tut elinde sabret vur parayı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,669
İsim
Kerem Çavuş
yanlış yorum paris yataırım bile değil eski kapsuller çok daha mantıklı sanırım yenisiniz tyloo stickerı en basitinden piyasadan anlamayan için çin bayramı vakti geldiğinde 5e katlıyor tut elinde sabret vur parayı
👌

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,592
Üyeler
162,714
Son üye
sansuronlay
Top Bottom