Csgo kasa düşürme ne is

phxey41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
Arkadaşlar cs go yuklesemmi yuklesemmi arada kaldım bu kasa düşürme işi ne iş maks kaç paralık düşer 1.5tl falan sa bosvercem
Bilgisini olanlar yazsin

Arkadaşlar cs go yuklesemmi yuklesemmi arada kaldım bu kasa düşürme işi ne iş maks kaç paralık düşer 1.5tl falan sa bosvercem
Bilgisini olanlar yazsin
Levelin düşük ise her levelde bir şey veriyor. Bu aralar kasa fiyatları biraz uçtu kâr için oynanır düşürülür.

Kazanurmiyim sence bir şeyler boşu boşuna yuklemiyim şimdi kaç paralık şeyler düşer parasız sekilde

Yeni hesap accam öyle oynucam 10tp falan kazanır iyim

Kazanurmiyim sence bir şeyler boşu boşuna yuklemiyim şimdi kaç paralık şeyler düşer parasız sekilde
Parasız csgo da satılıyormu bilmiyorum onda hile de çok
Post automatically merged:

Kasa fiyatlarından haberin vardır umarım şuan en ucuz kasalar 20 kuruş falan eldiven kasası prizma kasası fiyatları uçmuş durumda.
Oyun 80 tl haberjn varmı

Parasız csgo da satılıyormu bilmiyorum onda hile de çok
Post automatically merged:

Oyun 80 TL haberjn varmı
Ücretsiz şekilde satın alıp oynayabiliyorsun. Seçkin olmak için 21 level yeterli diye hatırlıyorum 21 levele kadar da ortalama 17 tane eşya düşürüyorsun.

Ücretsiz versiyon da hileden oynanmaz hiç yükleme boşver.

Ücretsiz şekilde satın alıp oynayabiliyorsun. Seçkin olmak için 21 level yeterli diye hatırlıyorum 21 levele kadar da ortalama 17 tane eşya düşürüyorsun.
Yanlış hatırlamıyorsam kasa içinden değerli eşya düşme oranı arttı bu yüzden kasa fiyatları biraz yükseldi. 4 ay önce 1 TL e satılan eldiven kasası şuan 14 TL

yeni hesap açacaksanız pazar engeli ile başlarsınız onun kaldırılması için steam hesabına para yatırmanız gerekmekte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,163
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri