ugo.
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,032
MPRT diye bir özellik göremedim joystick menüde.ghosting süresini ölçüyor freesync yerine kesinlikle açılmasını tavsiye ederim ikisi birden açılmıyor..
MPRT diye bir özellik göremedim joystick menüde.ghosting süresini ölçüyor freesync yerine kesinlikle açılmasını tavsiye ederim ikisi birden açılmıyor..
markaya göre değişiyorMPRT diye bir özellik göremedim joystick menüde.
Anladım bakayım bir var mıymış bu monitörde.markaya göre değişiyor
paneliniz tn ise açmanızı gerektirecek bir durum yok zatenmarkaya göre değişiyor
Benim va ama bende öyle bir şey göremedim.paneliniz tn ise açmanızı gerektirecek bir durum yok zaten
şu aralar csgo da bi sıkıntı var sistemim iyi olmasına rağmen bazen bazı roundlarda 150 fps oynuyorum (normalde 250-300 arası)Bende de bazı zaman akıcı olmuyor.
evet fazla göze takılmıyor ghosting philips242e1gaj modeline göre mprt yi açmak cihazın 1ms olmasını sağlamaktır devre dışı bırakmak 4ms tipik varsayılan modudur yani tam potansiyeli değil..Benim va ama bende öyle bir şey göremedim.
Olabilir.şu aralar csgo da bi sıkıntı var sistemim iyi olmasına rağmen bazen bazı roundlarda 150 fps oynuyorum (normalde 250-300 arası)