Yardım Csgo Maç Bulmuyor /Rekabetçi/

tatonosxxl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
Merhaba bilenler vardır belki dün vac yedim haksız yere şimdide yeni hesap açtım ama bir türlü ne reko ne ölüm maçı bulmuyor ne bu cs den çektiğim acaba sorunu bilen varmı formatta attım bulmuyor diye ama nafile çıldıracağım artık.

Merhaba bilenler vardır belki dün vac yedim haksız yere şimdide yeni hesap açtım ama bir türlü ne reko ne ölüm maçı bulmuyor ne bu cs den çektiğim acaba sorunu bilen varmı formatta attım bulmuyor diye ama nafile çıldıracağım artık.
haksız yere kimse vac yemez yeni hesapta server olarak ne seçili steam ayarlarına bak.

haksız yere kimse vac yemez yeni hesapta server olarak ne seçili steam ayarlarına bak.
aynen hile açtım benim haberim yok dün konu açtım ondada böyle diyenler oldu yiyiyormuşuz işte berbat Vac sistemleri.

Tüm haritaları seç. Sadece dust 2 mi seçtin?

çıldırcağım cidden dün zaten boşu boşun Vac yedim bilgisayarımda bırakın hileye cheat engine bile yok siliyorum artık oyunu hepinize genede hepinize teşekkürler.
Hocam Valorant veya Rainbow Six Siege geçebilirsin

valorant geçiceğim cs kariyerimi bitiriyorum zaten rankımda iyiydi fpl de ise 8 leveldim böyle saçmalık olmaz rainbow da çok güzel 5 6 saat tecrübe ettim bilgisayarıma indirip.
Ben sileli aylar oldu. Valorant en azından bu konularda daha iyi. İyi eğlenceler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,716
Üyeler
191,152
Son üye
peynirlicips1288
Geri