Neler Yeni

CSGO NE ZAMAN VAC YERİM

Avolay

80+ Gold
Maçtan çıkıp 7 gün bana kadar ulaşan birine cevap vermem.
5-6 maç satmış ki 7 gün yemiş hem de 2 kere
Eskiden oynuyordum 4 toksik sürekli seni kickleyince 2-3 maçta bir ne yaparsan yap 1 hafta yiyorsun

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
tamam konuya bir şey yazman için seni zorladılar mı ? neyden ban yer ya takım arkadaşına vurur ya da maçtan çıkar bunu sende biliyorsundur.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bi ara okadar sinirliydimki 3 ay oyuna girememiştim 1 haftalık vaclardan dolayı :)

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar şöyle bi sorum var ben csgo da 2 kere 7 günlük ban yedim ve envanter dizicem ama bi kere daha 7 günlük yersem vac yermiyim eğer yersem envanter dizmicem de
Hile?

ADAEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Adem
Arkadaşlar şöyle bi sorum var ben csgo da 2 kere 7 günlük ban yedim ve envanter dizicem ama bi kere daha 7 günlük yersem vac yermiyim eğer yersem envanter dizmicem de
ksdjlfaj 4 yıl önce bozuk bir bilgisayarda oynarken her hafta 2-3 kere ban yiyordum (bağlantı hatası)
art arda 3 kere ''haftalık'' yedikten sonra bilgisayarı salmıştım
olmaz olmaz merak etme ( yani inşallah :D )
Mesaj otomatik birleştirildi:

ksdjlfaj 4 yıl önce bozuk bir bilgisayarda oynarken her hafta 2-3 kere ban yiyordum (bağlantı hatası)
art arda 3 kere ''haftalık'' yedikten sonra bilgisayarı salmıştım
olmaz olmaz merak etme ( yani inşallah :D )
ilk olarak yarım saat
sonra 1 saat
sonra 2 saat ya da 1 hafta olması lazım
bilgisayar bozulunca art arda ban yedim ve bir şey olmadı merak etme

Sektor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Mustafa Ç
Niye ban yiyorsun
4 pre kötü oynadığım için atmıştı bi kere 1 keresindede bizi sabote eden adamı kicklediğim için 1 kerede kafasızın teki elimde awp varken önüme geçtiği için

nasıl başardın o kadar ban yemeyi. VAC yemezsin
Niye ban yiyorsun
4 pre kötü oynadığım için atmıştı bi kere 1 keresindede bizi sabote eden adamı kicklediğim için 1 kerede kafasızın teki elimde awp varken önüme geçtiği için

yok hile siz yani perma ban yermiyim bu tür kicklenme atılma gibi durumlardan

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
VAC BAN hile kullanımdan dolayı yenir.
Sen oyundan süreli olarak uzaklaştırılıyorsun.
Sırasıyla 30 Dakika , 2 saat , 24 saat ve 1 hafta olarak gidiyor.

Fatih24

80+ Bronze

olabilir ama sen yine de yememeye çalış bir de çok report yersen overwatch'a çıkıp griefing ban yiyebilirsin dikkat et

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3

yok hile siz yani perma ban yermiyim bu tür kicklenme atılma gibi durumlardan
Sanmam

Sektor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Mustafa Ç
Kuralları ihlal edecek bir şey yapmazsan ban da yemezsin.
3. şahıs dosya fln yok sadece

ben maç satmam full try hard oynarım kardeşim
4 pre kötü oynadığım için atmıştı bi kere 1 keresindede bizi sabote eden adamı kicklediğim için 1 kerede kafasızın teki elimde awp varken önüme geçtiği için maçı satdıysam eğer takım kazanmak için uğraşmıyor demektir

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adamın ne yaptığı sizi bağlıyor mu bir soru sormuş cevabını biliyorsanız söyleyin bilmiyorsanız da gereksiz yorum yapmayın.
Maç satan adama yardım etmem. Ki maç satmıyormuş. Niye ban yedin soruma atlamasanız bilmiş olacaktım.
Ve konuyu açan arkadaşım VAC yemezsin

Top Bottom