Konsola +graph yazarsan o kısım gidecektirAlıntıyı görüntüle
Neden böyle ve valve anti hile diye bir uyarı aldım hile vs de kullanmıyorum ama rep attılar vuruşlarımdan dolayı
Mesajımda belirttim. Arkada çalışan klavye, mouse sürücüsü veya başka bir 3. parti programdan dolayı oluyordur.Dc açık ondan dolayıdır o zaman peki valve hile şeyi ne acaba
Onu kendim açtım biliyorum o sv felan değerleri ne acabaKonsola +graph yazarsan o kısım gidecektirİstersen kalabilir bazen işe yarayabiliyor.
Nası düzeltebilirimMesajımda belirttim. Arkada çalışan klavye, mouse sürücüsü veya başka bir 3. parti programdan dolayı oluyordur.
SV ve VAR değerleri o anki sunucunuzun değerlerini gösterir. Ne kadar az olursa o kadar iyidir.Onu kendim açtım biliyorum o sv felan değerleri ne acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nası düzeltebilirim
Steamden dosyaları doğrulayarak deneyebilirsiniz.Peki şu valve hile hatasını nasıl düzeltirim
Tamam teşekkürler şuan tek önemli sorun şu valve hile hatasıSV ve VAR değerleri o anki sunucunuzun değerlerini gösterir. Ne kadar az olursa o kadar iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Steamden dosyaları doğrulayarak deneyebilirsiniz.
Dostum o konuda pek bilgim yok.Peki şu valve hile hatasını nasıl düzeltirim
Sorunu çözdüm biraz geç oldu bir de oyunu sildim keşke silmez olaydım oyun başlat çubuğunda olduğu zaman bu hatayı veririmiş bende sinirlenip sildim yükledim yapmasaydım keşkeAlıntıyı görüntüle
Neden böyle ve valve anti hile diye bir uyarı aldım hile vs de kullanmıyorum ama rep attılar vuruşlarımdan dolayı