Neler Yeni

Yardım csgo oyununda "imzalanmamış dosyalar doğrulanamadı" hatası

ozii2268

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzkağan inan
merhaba bu aralar bişi oluyor csgoda pc kapa aç yaptığımda bu hatayı veriyor sürekli veriyor. ama doğrulayınca kısmen düzeliyor sürekli doğrulamak sıkıntı o yüzden yardıma ihtiyacım var. aynı sorun kısmen pubgdede var pubgde oyun açılmıyor doğrulayınca düzeliyor. ben bunu birkaç biyerde araştırdım anticheat sistemiyle alakalı yüksek ihtimalle güncellediği dosyalar pubgde battleye service (anticheat) csdede "Steamworks Share" güncellemesi yapıyor dotnet indiryor tekrar ve csgo.exe indiriliyor tekrar öyle açılıyor csyi yönetici başlatmayı denedim gene olmadı bilgisayarda windows defendera kadar bütün antivirüsler kapalı zaten kullanmıyorum ben yazılımcı adamım çözemedim belki yardım eden çıkar diye son çare buraya yazma kararı aldım teşekkürler şimdiden.

Ekler

• resim_2022-04-08_173406.png
    resim_2022-04-08_173406.png
    6 KB · Hit: 60

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bilgim yok.
CSGO'nun kuruluğu olduğu diski-alanı değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

ozii2268

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzkağan inan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
agam onla alakası olacağını sanmıyorum ya

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Hangi dosya olduğunu bulabiliyorsanız o dosyayı silin ,oyunu açarken tekrar indiriyor. Bende çözmüştü ama kesin çözüm değil

ozii2268

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzkağan inan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en iyisi temiz bi kurulum yap kimse bilmiyor sanırım
agam format attım düzeldi 1 ay fln sonra tekrar aynı bok oldu gtayı indirdikten sonra acaba rockstargames social club fln bi sıkıntı çıkarmış olabilirmi?

ozii2268

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzkağan inan
sorunu çözdüm arkadaşlar

sorunun çözümü dolaylı yoldan dosyaları doğrulamakla oluyor evet ama her açılışda doğrulama yapmanız gerekiyor
asıl çözüm şu temiz bir format ve steamden herangi bir 3.parti yazılım kurulumu yapmamak benim yaptığım şey gta5 ilk indirme sonrası açarken rockstar games launcher kuruluyor onu kurgum için onu indirdikten sonra elimle kurup açtığımda düzeldi.

konuyu kitleyebilirsiniz

Top Bottom