Yardım CSGO Pencereli Tam Ekranda Düşük FPS

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
2,807
Bu ekran kartımdan önce Asus Rog Strix RX570 8GB modelini kullanıyordum, CSGO'da herhangi bir fps düşmesi olmuyordu. Mart ayının ortasından beri de Sapphire Pulse RX 6700 modelini kullanıyorum. Ekran kartını değiştiğimden beri düşük-yüksek ayar fark etmeksizin CSGO'da pencereli tam ekrana aldığımda düşük fps alıyorum. Bazen 150, bazen de 100 civarlarına düşüyor. FPS 150 olsa da sanki 55-56fps'de oynuyormuşum gibi bir hissiyat alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? fps_max 0 gibi komutları denedim fakat çözüm olmadı. Driver olarak 23.4.3, Windows 11'de ise son sürümü kullanıyorum.

Edit: Sorun sadece Pencereli Tam Ekran'da yaşanıyor. Tam ekrana aldığımda sorun çözülüyor. Çift monitörden dolayı çok alt-tab atıyorum o sebepten pencereli tam ekran tercihim.

Son düzenleme:
Bu ekran kartımdan önce Asus Rog Strix RX570 8GB modelini kullanıyordum, CSGO'da herhangi bir fps düşmesi olmuyordu. Mart ayının ortasından beri de Sapphire Pulse RX 6700 modelini kullanıyorum. Ekran kartını değiştiğimden beri düşük-yüksek ayar fark etmeksizin CSGO'da düşük fps alıyorum. Bazen 150, bazen de 100 civarlarına düşüyor. FPS 150 olsa da sanki 55-56fps'de oynuyormuşum gibi bir hissiyat alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? fps_max 0 gibi komutları denedim fakat çözüm olmadı. Driver olarak 23.4.3, Windows 11'de ise son sürümü kullanıyorum.
ddu ile driveri silip tekrar yüklemeyi dene

PC güc tasarrufunda mı?
Hayır. Yüksek performans'da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcin nedir darboğaz yapıyor olmasın?
Ryzen 5 5500. Darboğaz yok.

Edit: Sorun sadece Pencereli Tam Ekran'da yaşanıyor. Tam ekrana aldığımda sorun çözülüyor. Çift monitörden dolayı çok alt-tab atıyorum o sebepten pencereli tam ekran tercihim.

Hayır. Yüksek performans'da.

Ryzen 5 5500. Darboğaz yok.

Kanka o pencereli tam ekran sıkıntı. İşlemcin güçlü değilse baya performans düşürür.

Kanka o pencereli tam ekran sıkıntı. İşlemcin güçlü değilse baya performans düşürür.
RX 570'de böyle yapmıyordu, o sebepten garibime gitti. Tam ekran'da bir problem yok, fps gayet yüksek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,103
Üyeler
184,264
Son üye
hiramahkumm
Geri