Neler Yeni

CSGO Prime aldım arkadaşlar sizce fiyatı uygun mu

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,652
İsim
Kerem Çavuş
Bu arada evet pahalı ama sonuç olarak karşılığını oyundaki droplarla alabiliyorsun 2tllik kasa dusuren de var 1klik kasa düşuren de şans ve zaman işi
1klık kasa işi hikaye de knk kasalar ilk çıktığında 60 70 lira civarı oluyor öyle olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berkay Emir Ada Davulcu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar Aşığı.
platiru'dan daha ucuza alabilirdiniz hocam

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
1klık kasa işi hikaye de knk kasalar ilk çıktığında 60 70 lira civarı oluyor öyle olabilir
Hikaye değil kanka silah kasalari falan var eski olduğundan fiyatı 1kyi asiyor hala düşme şansi var ama düşük

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,652
İsim
Kerem Çavuş
Hikaye değil kanka silah kasalari falan var eski olduğundan fiyatı 1kyi asiyor hala düşme şansi var ama düşük
var da ben kaç yıldır oynuyorum bana düşmesini geçtim birine düştüğünü görmedim

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

emojesss

80+
var da ben kaç yıldır oynuyorum bana düşmesini geçtim birine düştüğünü görmedim
Hocam şu aralar bıraktım ama eskiden bayağı oynamıştım 24tlye almıştım oyunu 800+ geri dönmüştür steamdaki çoğu oyunumu karşılıyor csgo :ROFLMAO:

quik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes
sizce neden bu kadar zam geldi
Dolar kurunun asiri fazla yukselmesinden dolayi bircok gelistirici ve yayimci fiyatlarini guncelliyor. Ayni zamanda ucuza oyun alabilmek amaciyla TR Steam hesabi satin alan yabancilardan dolayi da olabilir. Bu isle ugrasan buyuk bir market var su an. Bolgesel fiyatlandirma olan ulkelerden hesap alim satim yapiliyor.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Prime 250 TL. Arkadaşın fiyatta dolandırmış üstüne bir de hesabı geri alıp dolandırabilir. Hesabın açıldığı ilk epostayı bilen veya ilk harcama yapılan banka kartının son 4 numarasını bilen veya ilk aktifleştirilen CD keyi bilen hesabı en geç 1 2 günde geri alabiliyor. İstediğin kadar bilgileri değiştir, mobil guard kullan veya aradan yıllar geçsin hiç farketmez.
Bu gibi sebeplerin önüne geçebilmek için firmalar hesap satışını yasaklıyor babasının hayrına değil.

Bir diğer ihtimalde arkadaşın hile açtıysa o hesap banlanırsa elinde kalır. Ban yemesi 1 1.5 seneyi bulabilir.

O yüzden arkadaşından paranı bir an önce geri alıp kendi açtığın steam hesabına cs go prime al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,974
Üyeler
162,093
Son üye
cinarbeyy
Top Bottom