CSGO Prime almak mantıklı mı?

asdqwe1

80+
Reaksiyon skoru
71
Prime almayı düşünüyorum rank için değil de kasa düşürüp satmak için mantıklı mı sizce?
Fiyati 275tl

alan garanti oluyor bence çok iyi olur zaten iyi oynuyorsan her oyun sonunda kasa veriyor

Özellikle yeni bi kasa geldiğinde oynayıp o kasadan düşürürsen kârlı oluyor, bana bi kere düşmüştü 80-100 TL arası bi fiyata satmıştım.

270tlye değmez.

Öyle bir ticaret olmayacağına emin olun. Aşırı şanslı olacaksınızki para eden veya yeni çıktığında yeni çıkan kasayı düşürseniz anca ödediğiniz parayı çıkartırsınız. Para kazanırım düşüncesiyle bu oyunu almayın çünkü kazandırma ihtimali çok ama çok düşük.

Her hafta çarşamba 03:30 da haftalık bonus tp ve eşya düşürme yenilenir. Ve her hafta 1 ile 3 arası eşya düşer. Genelde 2 adet düşüyor bilgin olsun.

Oyun parasını çıkarır elbet ama öyle bir kaç ayda çıkarması zor. Cs go silah kasası 1 felan çıkmadığı sürece 1 2 sene içinde anca çıkarır.
Kaç yıldır oynarım öyle pahalı silah veya silah kasası (siyah olanlar) pek düşmedi.

Ama operasyon geldiğinde bilette alırsan o zaman fazlasını çıkarırsın. Örneğin son operasyonu 130 a felan aldım. Operasyon yıldızlarıyla 50 kasa alıp bekletiyorum. Şuan tanesi 33 34 lira ediyor.
Eski operasyonda (parçalanmış ağ operasyonu) bilet 50 liraydı 50 kasa alıp tanesini 6 9 TL arasında sattım.

Eğer sürekli oynarım diyorsan almanı öneririm. Parasını er yada geç çıkartırsın. Hem hile de gelmiyor miss.

Kaç saat oynuyorsun ortalama

Bu düşen kasalar anahtarla açılıyor sanırim o ne kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç saat oynuyorsun ortalama
Bazı akşamlar ve haftasonları 2 3 saat arkla yoldaş giriyoruz

Bıçak falan da çikartıyolar pek şanslı değilim ama belki çıkar falan

Bu düşen kasalar anahtarla açılıyor sanırim o ne kadar

Bazı akşamlar ve haftasonları 2 3 saat arkla yoldaş giriyoruz
Değmez
Arkadaşınla cs oynamayı bırakınca girmiyeceksin bile yani hesabı satarım diyorsan olabilir

Geri