Csgo rank sistemi tam olarak nasıl işliyor?

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,777
Silver 2yim 21 maç kazanmışım ama silver 3 olamadım nasıl işliyor bu rank sistemi galibiyete göre falan mı,maç kazanma serisine göre mi yoksa başka bir şeye göre mi işliyor bu rank sistemi?

Silver 2yim 21 maç kazanmışım ama silver 3 olamadım nasıl işliyor bu rank sistemi galibiyete göre falan mı,maç kazanma serisine göre mi yoksa başka bir şeye göre mi işliyor bu rank sistemi?
berbat bir rank sistemi 3 4 maçta nova 4 olup tek maçta nova 3e düştüm geçen gün :(

CS:GO'nun rank sisteminin nasıl çalıştığını bilen yok. En kötü rank sistemi zaten kendisi.
Hocam peki şey nasıl oluyor hani ilk başladığınızda rank atlamak için 10 maç kazanmanızı istiyor ya ilk başladığımda kötü oynuyordum silver 2ye attı sanırım şimdi iyi oynuyorum yeni hesaba geçsem o ilk 10 maçta çok iyi oynasam daha yüksek bi ranka atabilir mi

Hocam peki şey nasıl oluyor hani ilk başladığınızda rank atlamak için 10 maç kazanmanızı istiyor ya ilk başladığımda kötü oynuyordum silver 2ye attı sanırım şimdi iyi oynuyorum yeni hesaba geçsem o ilk 10 maçta çok iyi oynasam daha yüksek bi ranka atabilir mi
Atabilir belki. Bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
CS:GO'da rank kasmak çok saçma. En azından faceit kasın.

Rank sistemi belli değil.
Kazanma serisi yaparsan atlarsın, çok da söylenebilecek bir şey yok aslında bazen maç kaybettiğinde bile atlayabiliyorsun.
Sen iyi oynamaya bak zaten atlarsın.
@rdeMStakeN

CSGO'nun sistemi dünyanın en berbat sistemi olabilir.
Ne yapacağı belli olmayan bir sistem var.
Senden daha yüksek Rank'a sahip kişiler ile maça gir.
Bu sayede ortalama rütbe yükseleceği için elo da yükselecektir.
Rank atlama olasılığın artacaktır.

Faceit oyna,cs go da beklemediğin bir anda yükselip yada düşebilirsiniz.

CS:GO'nun rank sistemi çok kötü, senden kötü oynayanlara senden yüksek rank falan veriyor. xd

FaceIt FaceIt demişler, evet FaceIt fena değil. Eğer iyi oyuncularla oynamak isterseniz deneyebilirsiniz (toxic çocuklar falan yine var ancak ilerledikçe azalıp iyi oyuncular da artabiliyor.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,741
Üyeler
174,772
Son üye
Melokelo656
Geri