berbat bir rank sistemi 3 4 maçta nova 4 olup tek maçta nova 3e düştüm geçen günSilver 2yim 21 maç kazanmışım ama silver 3 olamadım nasıl işliyor bu rank sistemi galibiyete göre falan mı,maç kazanma serisine göre mi yoksa başka bir şeye göre mi işliyor bu rank sistemi?
Hocam peki şey nasıl oluyor hani ilk başladığınızda rank atlamak için 10 maç kazanmanızı istiyor ya ilk başladığımda kötü oynuyordum silver 2ye attı sanırım şimdi iyi oynuyorum yeni hesaba geçsem o ilk 10 maçta çok iyi oynasam daha yüksek bi ranka atabilir miCS:GO'nun rank sisteminin nasıl çalıştığını bilen yok. En kötü rank sistemi zaten kendisi.
Atabilir belki. Bilmiyorum.Hocam peki şey nasıl oluyor hani ilk başladığınızda rank atlamak için 10 maç kazanmanızı istiyor ya ilk başladığımda kötü oynuyordum silver 2ye attı sanırım şimdi iyi oynuyorum yeni hesaba geçsem o ilk 10 maçta çok iyi oynasam daha yüksek bi ranka atabilir mi
CS:GO'da rank kasmak çok saçma. En azından faceit kasın.Hocam peki şey nasıl oluyor hani ilk başladığınızda rank atlamak için 10 maç kazanmanızı istiyor ya ilk başladığımda kötü oynuyordum silver 2ye attı sanırım şimdi iyi oynuyorum yeni hesaba geçsem o ilk 10 maçta çok iyi oynasam daha yüksek bi ranka atabilir mi
CSGO'nun sistemi dünyanın en berbat sistemi olabilir.Silver 2yim 21 maç kazanmışım ama silver 3 olamadım nasıl işliyor bu rank sistemi galibiyete göre falan mı,maç kazanma serisine göre mi yoksa başka bir şeye göre mi işliyor bu rank sistemi?