CSGO Sunucu Doldurma Taktikleri

BIGOX

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar 2018de csgo sunucusu açtım. Bir arkadaş sayesinde çok güzel tutturduk. Sonra kapattık vs. Bu olayın üzerine 3 4 defa kurdum olmadı. Sunucu jailbreak üzerine kuruluydu. Varmı taktiği olan. Reklam vs de verdik ama olmuyor tutturamıyorum

Arkadaşlar 2018de csgo sunucusu açtım. Bir arkadaş sayesinde çok güzel tutturduk. Sonra kapattık vs. Bu olayın üzerine 3 4 defa kurdum olmadı. Sunucu jailbreak üzerine kuruluydu. Varmı taktiği olan. Reklam vs de verdik ama olmuyor tutturamıyorum
Sunucu üzerinden yaptığınız etkinlikleri duyurmanız ve bir planlı reklam projesi yürütmeniz gerekiyor.
Bunun için bir hedef kitle belirlemelisiniz;
Örnek 06.04.2021 tarihinde bir etkinlik yapacaksınız, güzel bir görsel tasarım ile instagram sayfalarına ve belirli youtube kanallarına reklamlar verebilirsiniz ya da bir fragman hazırlarsınız 10-15 saniye uzunluğunda insanları sıkmayacak bir şekilde youtube üzerinden yine belirli keywordler ile hedef kitleyi yakalayabilirsiniz.

Elinizde var olan bir topluluk yok ise tek çözüm kitle çekmektir ki bu da reklam ile gerçekleşir.

Anlıyorum. Peki discord adresimi versem ordan konuşabilirmiyiz.

BIGOX#0510

Sunucu nasıl kuruluyor? Zor mu?

Para ödeniyor ayarlarını panelden yapıyoruz

Geri