Neler Yeni

CSGO TN ve İPS monitör arasında kaldım.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Meraba arkadaşlar iki tane monitör arasında kaldım. Csgo için yakın zamanda sistem toplayacağım ve genel olarak csgo için alıcam yakındi zamanda çıkacak olan rise online oynarım belki. İlk monitör zowie xl2546 240 hz TN panel https://www.hepsiburada.com/benq-zo...qR7_kdavMWxbpDEiE5qBuMcpwlHj6JYMaAhqwEALw_wcB

Diğer monitör de Asus 280 hz İPS monitör

Sormak istediğim csgo için genelde TN panel öneriliyor fakat İPS panel alsam çok farkeder mi csgo için?

Emre Baş

80+ Gold
Fark eder çok daha iyi olur

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
IPS alın geçin hocam, çok daha iyi olur. Düşük bütçede IPS'ler genelde 4 ms verir. 1.5k civarı monitörlerde. Fakat sizin aldığınız üst düzey pahalı bir monitör. Hiçbir farkı yok TN ile hatta çok daha iyi. Asus alın mükemmel bir monitör.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
IPS in renkleri daha canlıdır. Tepki süreleri de aynı. IPS alın.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
IPS kesinlikle daha iyi

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IPS alın geçin hocam, çok daha iyi olur. Düşük bütçede IPS'ler genelde 4 ms verir. 1.5k civarı monitörlerde. Fakat sizin aldığınız üst düzey pahalı bir monitör. Hiçbir farkı yok TN ile hatta çok daha iyi. Asus alın mükemmel bir monitör.
Anladım hocam. Genel olarak bütün profesyonel csgo oyuncuları xl2546 kullanıyor ondan biraz kafam karıştı bir bildikleri vardır diye. Asus 280 hz şuan kafama yattı tek kötü yanı 27 inch olması ama düşünücem bu kadar kişi ips panel diyorsa.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Anladım hocam. Genel olarak bütün profesyonel csgo oyuncuları xl2546 kullanıyor ondan biraz kafam karıştı bir bildikleri vardır diye. Asus 280 hz şuan kafama yattı tek kötü yanı 27 inch olması ama düşünücem bu kadar kişi ips panel diyorsa.
27 inç büyük hocam e-spor oyuncuları o yüzden tercih etmiyor.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
27 inç büyük hocam e-spor oyuncuları o yüzden tercih etmiyor.
Anladım. Gerçi csgo için yanlara black bar koyarak o sorunu hallederim. Asus 280 hz fiyatı şuan diğer tn panellere göre daha ucuz. İps paneller daha pahalı diye biliyorum ama satış politikası mı acaba 280 hz ve ips panel 3000 ama tn panel 240 hz 3500 tl şuanda :) Şu ikilemde kalma olayını hiç sevmiyorum ya

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Anladım. Gerçi csgo için yanlara black bar koyarak o sorunu hallederim. Asus 280 hz fiyatı şuan diğer tn panellere göre daha ucuz. İps paneller daha pahalı diye biliyorum ama satış politikası mı acaba 280 hz ve ips panel 3000 ama tn panel 240 hz 3500 tl şuanda :) Şu ikilemde kalma olayını hiç sevmiyorum ya
Asus monitörde f/p mükemmel eşyalara ship gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

bykn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
beykan
TN panel harici hiç bir panel gerçek (GTG) tepki süresini vermez en azından şuanda. VA ve IPS panellerde yazan 1ms tepkime süresi (MPRT) olarak geçer. Ancak bu aradaki gecikme 4ms lere çıkmadıkça fark edilmez. Eğer sadece fps competitive tarzı oyunlar oynuyorsan TN panel tercih edilebilir. Bu site yardımcı olabilir. /https://displaylag.com/gaming-monitor-database/

Top Bottom