Neler Yeni

csgo vac ban yedim steam destege yazi yazdim ne zaman geri donerler

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Belli bir süre yesen neyse de, adamlar VAC atmış direkt, garip. Eğer kural ihlali yoksa yaptıkları baya ayıp, açmazlarsa sal csyi valorant geç gitsin
hocam valorant gecerim gecmesinede o csgo banımı kaldircem son kararım insallah bir yere ulasirim

IceWizard

80+
hocam valorant gecerim gecmesinede o csgo banımı kaldircem son kararım insallah bir yere ulasirim
Uğraş tabi ki, ortada bi haksızlık var, açmazlarsa geç diyorum zaten, inşallah açarlar banını

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
Banın açılması gibi bi durum yok iyi olmuş hiçkimse durduk yere vac yiyemez...

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Banın açılması gibi bi durum yok iyi olmuş hiçkimse durduk yere vac yiyemez...
cok yardımcı oldunuz teşekurler bunu 100 sati olan birisine ve nerdeyse 500tl degerinde envanter olan birisine soyluyosunuz ve ve prime olan birisine unutmayin...

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
arkadaşlar csgo da az once reakbet girmistim arkadasimla macin ortasında vac ban yedim owerwatch degil steame mail fln attim sonra valveye ne zamana kadar acıklanır
Ortalama 4 saat içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

cok yardımcı oldunuz teşekurler bunu 100 sati olan birisine ve nerdeyse 500tl degerinde envanter olan birisine soyluyosunuz ve ve prime olan birisine unutmayin...
Niye ban yedin ki miladerim

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Ortalama 4 saat içinde

Niye ban yedin ki miladerim
hic bi fikrim yok malesef baskanim artik yarin gelen cevaplara bakcaz teşşekurler

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Son gelen ban dalgasında çoğu kişi senin gibi suçsuz ban yediğini iddia ediyor. Haklı olabilirsin VAC denen sistemin doğru çalıştığına pek inanmıyorum. Hala oyuna girince 5 oyunun net 1 tanesinde hile geliyor. Hile kullanarak yediyseniz darısı diğer hesaplarınıza :D

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
istersen 100 bin tllık envanterın olsun 2 yıl once noxi 55 bin tllık envanterle ban yedi senin 500 liralik hesabın yese ne olur

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Son gelen ban dalgasında çoğu kişi senin gibi suçsuz ban yediğini iddia ediyor. Haklı olabilirsin VAC denen sistemin doğru çalıştığına pek inanmıyorum. Hala oyuna girince 5 oyunun net 1 tanesinde hile geliyor. Hile kullanarak yediyseniz darısı diğer hesaplarınıza :D
hocam kesinlikle hile taraftari degilim hile kulansam zaten steame para yatirmam

istersen 100 bin tllık envanterın olsun 2 yıl once noxi 55 bin tllık envanterle ban yedi senin 500 liralik hesabın yese ne olur
👏👏👏👏

T.P.G.

80+ Titanium
OW ban olsa inanabilirdim, ama VAC sisteminizi tarar ona göre karar verir. Umarım hile kullandığınız için değil de hata olduğı için ban yemiş olun. Hata olduysa açarlar, ama olmadıysa, bilgisayarında hile programı varsa has oldu.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
hocam kesinlikle hile taraftari degilim hile kulansam zaten steame para yatirmam

👏👏👏👏
Normalde VAC olaylarına bildiğim kadarı ile neredeyse bakmıyorlar bile ama son dalgada suçsuz olduğunu iddia eden çok yani bakarlar diye düşünüyorum ve umarım çözüme ulaşırsın.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Normalde VAC olaylarına bildiğim kadarı ile neredeyse bakmıyorlar bile ama son dalgada suçsuz olduğunu iddia eden çok yani bakarlar diye düşünüyorum ve umarım çözüme ulaşırsın.
teşşekur ederim

OW ban olsa inanabilirdim, ama VAC sisteminizi tarar ona göre karar verir. Umarım hile kullandığınız için değil de hata olduğı için ban yemiş olun. Hata olduysa açarlar, ama olmadıysa, bilgisayarında hile programı varsa has oldu.
hayirlisi neyse o olsun baskanim

T.P.G.

80+ Titanium
Umuyorum ki hata olmuştur, hileci görünce içimde bir şeyler kıpraşıyor sinirleniyorum :D.

Top Bottom