CSGO vs VALORANT?

Sizce?

• VALORANT

Oylar: 29 46.8%
  • CSGO

Oylar: 33 53.2%

• Oy kullanan toplam üye
    62

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,543
Sizce hangisi daha iyi? Hangisini daha çok seviyorsunuz? Ben sadece cs oynadım ama valorant ın da videolarını falan izledim, güzel bir oyuna benziyor

Sizce hangisi daha iyi? Hangisini daha çok seviyorsunuz? Ben sadece cs oynadım ama valorant ın da videolarını falan izledim, güzel bir oyuna benziyor
Ben CSGO yu daha çok seviyorum.
(Çünkü valorant oynamıyorum :D)

5 kişi aynı ekip 2 oyunu da 100 saaten fazla oynadık, CS 20 yıl boyunca aynı noktalara flash atılsa da sıkmıyor, kaybetsekte diğer el ne olacağını bilmediğimiz için ümitleniyoruz. Hepimiz farklı maplerde iyi olduğumuz için yarışıyorduk. Office map'inde iyiydim mesela.
Valorant ise kaybettiğimiz zaman 1 el daha girersek ve onu da kaybedersek çok moral kırıyor ve o gün bir daha oyun girmiyorduk daha chill takılıyorduk.
Valorant oynarken nedensiz yere kastığım, terlediğim oluyordu.

Valorant bence kesinlikle daha iyi. Şuan oyun yeni olduğundan map ve karakter sayısı az tabii ki ama ileride artacaktır. CS:GO ya gelirsek bana çok saçma geliyor. Adamın üstüne sıkıyorum mermi başka yere gidiyor. Tam bir vuruş hissi alamıyorum. Bu yüzden valorant.

İki oyunu da oynadım bence Valorant çünkü 5 yaşından beri cs oynuyorum dayım bana cs 1.6 fln öğretiyordu sonra ilk çıktığı zamanlarda csgo ya geçtim ve yıllardır aynı oyun abi hiçbir yenilik yok taktikler var ve nereye cross koyacağını fln ezberlemişsin çat vuruyorsun ezberleyip geçiyorsun ama valorant öyle değil. Hem yeni hem de skiller sayesinde farklı farklı pozisyonlar oluşturabiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,279
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri