Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,543
Sizce hangisi daha iyi? Hangisini daha çok seviyorsunuz? Ben sadece cs oynadım ama valorant ın da videolarını falan izledim, güzel bir oyuna benziyor
Sizce hangisi daha iyi? Hangisini daha çok seviyorsunuz? Ben sadece cs oynadım ama valorant ın da videolarını falan izledim, güzel bir oyuna benziyor
Ben CSGO yu daha çok seviyorum.Sizce hangisi daha iyi? Hangisini daha çok seviyorsunuz? Ben sadece cs oynadım ama valorant ın da videolarını falan izledim, güzel bir oyuna benziyor
Valorant bana pek çekici gelmiyor saçma geliyor böyle cs:go gibi basit tarz oyunlar daha iyi![]()
Bi' bizimle oyna da görelim nasıl Viper oynuyorsunİkisi de güzel oyun.
İki oyunu da oynadım bence Valorant çünkü 5 yaşından beri cs oynuyorum dayım bana cs 1.6 fln öğretiyordu sonra ilk çıktığı zamanlarda csgo ya geçtim ve yıllardır aynı oyun abi hiçbir yenilik yok taktikler var ve nereye cross koyacağını fln ezberlemişsin çat vuruyorsun ezberleyip geçiyorsun ama valorant öyle değil. Hem yeni hem de skiller sayesinde farklı farklı pozisyonlar oluşturabiliyorsun.Sizce hangisi daha iyi? Hangisini daha çok seviyorsunuz? Ben sadece cs oynadım ama valorant ın da videolarını falan izledim, güzel bir oyuna benziyor
cs tek atar bu aradaSizce hangisi daha iyi? Hangisini daha çok seviyorsunuz? Ben sadece cs oynadım ama valorant ın da videolarını falan izledim, güzel bir oyuna benziyor