aynen hilecilerden zevk vermiyor hem de yıllardır oyunda pek bir değişiklik yokİki oyunu da oynuyorum. Valorant daha cazip geliyor. Aldığım fpsler aynı olsa bile valorant daha akıcı bir oyun sunuyor bana. Ve cs:go hile dolu artık, gram zevk vermiyor.
20 yıldır aynı yere Flash atılıyor insanlar yeniliğe aç.aynen hilecilerden zevk vermiyor hem de yıllardır oyunda pek bir değişiklik yok
Koşarken sıkarsanız veya spray patternine uymadan spray atarsanız tabii tutmaz. Asıl vuruş hissi CS:GO'da.Valorant bence kesinlikle daha iyi. Şuan oyun yeni olduğundan map ve karakter sayısı az tabii ki ama ileride artacaktır. CS:GO ya gelirsek bana çok saçma geliyor. Adamın üstüne sıkıyorum mermi başka yere gidiyor. Tam bir vuruş hissi alamıyorum. Bu yüzden valorant.
Bende biliyorum sprayin nasıl atıldığını. Sadece valorantın vuruş hissi daha iyi dedim. Tabi sen cs de daha iyi diyebilirsin yani kişiye göre değişir.Koşarken sıkarsanız veya spray patternine uymadan spray atarsanız tabii tutmaz. Asıl vuruş hissi CS:GO'da.
Hocam vuruş hissi Valorant'ın en zayıf yönü bu arada. Kolay olması vuruş hissinin iyi olduğu anlamına gelmez.Bende biliyorum sprayin nasıl atıldığını. Sadece valorantın vuruş hissi daha iyi dedim. Tabi sen cs de daha iyi diyebilirsin yani kişiye göre değişir.