CSGO vs VALORANT?

Sizce?

• VALORANT

Oylar: 29 46.8%
  • CSGO

Oylar: 33 53.2%

• Oy kullanan toplam üye
    62
Bence valorant daha iyi.

bence Valorant daha iyi ama fortnite gibi 6. sezondan sonra bozacak gibi geliyor.

Valorant daha iyi bronzdan cikarsan

İki oyunu da oynuyorum. Valorant daha cazip geliyor. Aldığım fpsler aynı olsa bile valorant daha akıcı bir oyun sunuyor bana. Ve cs:go hile dolu artık, gram zevk vermiyor.

İki oyunu da oynuyorum. Valorant daha cazip geliyor. Aldığım fpsler aynı olsa bile valorant daha akıcı bir oyun sunuyor bana. Ve cs:go hile dolu artık, gram zevk vermiyor.
aynen hilecilerden zevk vermiyor hem de yıllardır oyunda pek bir değişiklik yok

cs goda rankı düşük olanlar kesinlikle valorant diyecektir dostum cocuk 4 senedir oynuyor hala mg nova rankında geziyorsa onun yeteneksizliği ve valorant kolay bir oyun o yüzden valorant diyebilirler belki.

Valorant bence kesinlikle daha iyi. Şuan oyun yeni olduğundan map ve karakter sayısı az tabii ki ama ileride artacaktır. CS:GO ya gelirsek bana çok saçma geliyor. Adamın üstüne sıkıyorum mermi başka yere gidiyor. Tam bir vuruş hissi alamıyorum. Bu yüzden valorant.
Koşarken sıkarsanız veya spray patternine uymadan spray atarsanız tabii tutmaz. Asıl vuruş hissi CS:GO'da.

Koşarken sıkarsanız veya spray patternine uymadan spray atarsanız tabii tutmaz. Asıl vuruş hissi CS:GO'da.
Bende biliyorum sprayin nasıl atıldığını. Sadece valorantın vuruş hissi daha iyi dedim. Tabi sen cs de daha iyi diyebilirsin yani kişiye göre değişir.

Bende biliyorum sprayin nasıl atıldığını. Sadece valorantın vuruş hissi daha iyi dedim. Tabi sen cs de daha iyi diyebilirsin yani kişiye göre değişir.
Hocam vuruş hissi Valorant'ın en zayıf yönü bu arada. Kolay olması vuruş hissinin iyi olduğu anlamına gelmez.

Hiçbiri.

Geri