Olabilir bende csgo yu iyi oynarken valorantı hiç oynayamıyorum biraz daha fazla zaman geçirir ve dikkatli oynarsan bence onda da başarılı olabilirsin.Arkadaşlar valoranti cok iyi oynarken csgo yu hic oynuyamiyorum sebebi nedir acaba
Olabilir bende csgo yu iyi oynarken valorantı hiç oynayamıyorum biraz daha fazla zaman geçirir ve dikkatli oynarsan bence onda da başarılı olabilirsin.Arkadaşlar valoranti cok iyi oynarken csgo yu hic oynuyamiyorum sebebi nedir acaba
Zamanla olucak şeyle dostum. Bol bol dm atıp, dm serverlarında oynayabilirsin. Ayrıca 3. parti uygulamalar veya topluluk haritaları ile aimini geliştirebilirsin.Fps oyunlarini girmeden once hep calisiyom
Evet değişir, ben cs'yi daha iyi oynuyorumHayır, değişmez. Mekanik olarak daha zor.
Ne kızgın atıyonuz yalanmıNoob sun o zaman
Değişmez dostum. Sen daha iyi oynuyorsun diye bu CS:GO'yu Valorant'tan kolay bir oyun yapmaz.Evet değişir, ben cs'yi daha iyi oynuyorum
csgo cidden zor bi oyun toplamda 3k saatim var daha yeni lem oldumFps oyunlarini girmeden once hep calisiyom
yanlış bilgilendirme rapor,en iyi oyun zuladır (!)En iyisi Fortnite.
Cs'yi daha iyi oynadığım için valorant daha zor geliyor mekanik olarak. Ama tamam mekaniği daha zor olsun.Değişmez dostum. Sen daha iyi oynuyorsun diye bu CS:GO'yu Valorant'tan kolay bir oyun yapmaz.
Hayır Wolfteam(!)yanlış bilgilendirme rapor,en iyi oyun zuladır (!)
Mekanik ve rekabetçi olarak da daha zor.Cs'yi daha iyi oynadığım için valorant daha zor geliyor mekanik olarak. Ama tamam mekaniği daha zor olsun.
Sebebi sensin.Arkadaşlar valoranti cok iyi oynarken csgo yu hic oynuyamiyorum sebebi nedir acaba