Csgo

TheGlory

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar arkadaşlar
Daha önce zula ve cs 1.6 oynadım şu an arada oynuyorum ikisinide csgo almama değer mi oynayabilir miyim bazı 2k saati olan insanlar oynadığıma pişmanım falan diyor başlarsam sıfırdan başlayacağım daha önce csgo deneyimim olmadı

Selamlar arkadaşlar
Daha önce zula ve cs 1.6 oynadım şu an arada oynuyorum ikisinide csgo almama değer mi oynayabilir miyim bazı 2k saati olan insanlar oynadığıma pişmanım falan diyor başlarsam sıfırdan başlayacağım daha önce csgo deneyimim olmadı
Bence başlamalısın. :)

Her oyunun iyi oyuncuları oyuna başlama diyor aldırma onlara. Sana hitap ederse başlayabilirsin. Oyuna alışmak için başlarda silah yarışı oynamak iyi olacaktır. Seri bir şekilde geri doğup tüm silahları deneyimliyorsun.

Selamlar arkadaşlar
sen başla zamanla zaten alışacaksın =) keyıflı oyun

Başladığıma pişmanım amaa melete başlayıncada bırakamıyorsun. bilgisayarım üst seviye bir sistem ama tek oynadıgım oyun dıyebılırım. BF5 falan var gırmıyorum bıle bi yerde sıkılıyorum ama csgo da farklı bı çekim var :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,011
Üyeler
187,136
Son üye
4LPP
Geri