akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
raporluyorum seniZeki kuş . Hani her şeyi crack indiriyorsun ya kardeşim.
raporluyorum seniZeki kuş . Hani her şeyi crack indiriyorsun ya kardeşim.
Hangi kategoriden merak ettim XDraporluyorum seni
Hangi kategoriden merak ettim XD
iyide ben fps düşüşü sebebini soruyorum abi arttırma yolu değil (genede teşekkürler) 300 den nası 50-100 e düşüyor!?Oyun dosyalarını bir doğrulayın.
Başlatma seçeneklerine şu kodları yazın.
-novid -high -threads 12 -nojoy -nod3d9ex +mat_queue_mode 2
CSGO'nun optimizasyonu cidden berbat bu yüzden FPS'iniz düşüyor olabilir.her kategoriden. kişiliğin berbat olduğundan hepsi sana yakışır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyide ben fps düşüşü sebebini soruyorum abi arttırma yolu değil (genede teşekkürler) 300 den nası 50-100 e düşüyor!?
Kategorilerin içinde en iyi cevap da var Xd . Konuşmadan önce keşke bir okusan .her kategoriden. kişiliğin berbat olduğundan hepsi sana yakışır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyide ben fps düşüşü sebebini soruyorum abi arttırma yolu değil (genede teşekkürler) 300 den nası 50-100 e düşüyor!?
Kategorilerin içinde en iyi cevap da var Xd . Konuşmadan önce keşke bir okusan .
Ok ? Forum özgür bir yer ve ben istediğim konuya saygı çerçevesi içinde istediğimi yazarım.abi lütfen artık bi mesaj yazma konularıma. sinir ettin beni ok?
iyide 3 saat önce oynadım 300 lerde geziyordu. şimdi virüs aramasıda yaptım virüsde yok. 300den 50-100 'e düşmesi hiç normal değil. ama dediklerinizi yapıp tekrar mesaj atacağım birazdan (rekabetçideyim.)CSGO'nun optimizasyonu cidden berbat bu yüzden FPS'iniz düşüyor olabilir.
Dediklerimi yapın.
abi şuna uyarı verirmisin oyunla alakalı açtığım her konuya gelip "CrAKlİ İnDİrİYon oNdaNDır" yazıyor.Ok ? Forum özgür bir yer ve ben istediğim konuya saygı çerçevesi içinde istediğimi yazarım.