Maykıl
80+ Silver
sonra bi 5 dolar daha kapatırım belkibi 5 dolar ile denicem şu zararı kapatayım
5 ABD Doları eşittir
91,13 Türk Lirası
sonra bi 5 dolar daha kapatırım belkibi 5 dolar ile denicem şu zararı kapatayım
bende öyle düşünüyorumda bu konularda kendimi durdruamıyorum şu zararı kapatmak istiyorum5 doları cebe at daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
üzülürsün
bunun bi sonu yok gibisonra bi 5 dolar daha kapatırım belki
5 ABD Doları eşittir
91,13 Türk Lirası
o zarar kapanmaz 5 doların daha gitsin istemiyorsan çıkbende öyle düşünüyorumda bu konularda kendimi durdruamıyorum şu zararı kapatmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun bi sonu yok gibi
bende öyle diyenler yüzünden battımşöyle diyim csgo mactan dusen kasaları sat bir key nekadarsa son 1 tane kasa birakip o kasayi ac belki sansina birsey cikar ve zararın olmaz
arkadasim boyle asimovv cikardi
ama o para vermemisti key veya kasa icin oyundan kazandiklarini satip son kasalari aciyodu keylerin parasını cikardigi kasalar oduyodubende öyle diyenler yüzünden battım
Konu dışında bir sorum var Csde seçkin almak mantıklı mı yeni main hesap açıp ordan almayı düşünüyorum düşen şeylerden de satıp 250 tl yaptıktan sonra kâra geçmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?csgoda oyunda pahalı itemleri işte öylesine bi kasa açtım çıktı vs diyenler var veya maçta mola alıp rasgele bi siteden pahalı skin çıkaranlar ben mi çok bahtsızım bu 3. batışım 2 tane recoil case açtım az önce 5-8tllik 2 item çıktı güzel item düşürmek için çok mu açmak gerek çok mu şanslı olmak gerek (not kendimi tutamadım hatta şuan aklımda item satıp bi tane daha açmak var)