Anladım teşekkür ederim peki bu maça ilk girdiğimde takılma olayı HDD'ye attıktan sonra düzelme ihtimali varmı?Hayır, o bozuk ya da sorunlu HDD'ler için.
Sağlıklı ve güzel bir HDD, hiçbir oyunda takılma drop vs. yapmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HDD sandığın kadar yavaş bir şey değil, GTA V'i bile 45 saniyede yüklüyor. CS'yi neden yükleyemesin?
SSD'de 10-15 saniye daha hızlı yükler, o kadar.
Bazı 7200 RPM HDD'ler, SATA 2 SSD'lerden daha hızlı.
Aynı şekilde kronik sorunlu SSD'lerden de.
Düzelme ihtimali yüksek.Anladım teşekkür ederim peki bu maça ilk girdiğimde takılma olayı HDD'ye attıktan sonra düzelme ihtimali varmı?
Ben hiç takılmadan, çok kısa sürelerde giriyorum.maçlara 1 dakikadan fazla sürede giriyorum.
sorun benle alaklıda olabilir
ekran kartı modelin nedir ? rx500 serisi de komple kronik sorunlu olduğu için soruyorumMerhabalar,SSD'im kronik sorunlu bir SSD.
CSGO'da oyuna ilk girdiğimde takılma oluyor sonra düzeliyor ama ilk girdiğimde takılıyor.
CS'yi HDD'ye atsam oyunda takılma,drop gibi sorunlar olurmu?Yani devam eder mi? takılmalar?
o zaman bir sıkıntı yaşamassın iyi oyunlarMsı 1650S Gaming X
doğrudur dostum arkadaşımda benden önce giriyor bayaBen hiç takılmadan, çok kısa sürelerde giriyorum.
Bir SSD ve bir HDD var sistemde, tüm oyunlar HDD'de.
Hocam bende ki HDD bu bir sıkıntısı vesaire yok değilmi?Yok diye biliyorum ama genede emin olayım.Hayır, o bozuk ya da sorunlu HDD'ler için.
Sağlıklı ve güzel bir HDD, hiçbir oyunda takılma drop vs. yapmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HDD sandığın kadar yavaş bir şey değil, GTA V'i bile 45 saniyede yüklüyor. CS'yi neden yükleyemesin?
SSD'de 10-15 saniye daha hızlı yükler, o kadar.
Bazı 7200 RPM HDD'ler, SATA 2 SSD'lerden daha hızlı.
Aynı şekilde kronik sorunlu SSD'lerden de.
En kaliteli HDD'lerden biridir merak etme.Hocam bende ki HDD bu bir sıkıntısı vesaire yok değilmi?Yok diye biliyorum ama genede emin olayım.
Seagate Barracuda 3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Seagate Barracuda 3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com