CUDA için NVDIAya Geçiş Yardım

asmarena6

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
555
Merhaba

AMD 6800xt ekran kartım var. CUDA desteklemediği için yapay zekayla birşeyler yapmak istiyorum ama yapamadım bir türlü.
Nvdiaya geçmem lazım. ne yapmalıyım bilemedim.

Nvdia ile takaslasam hangi kart dengidir kazıklanmak istemiyorum pekte anlamıyorum. Bana etseniz etseniz siz yardım edersiniz bu konuda.

3080 ya da 4070 e geçsen fena olmaz

İşte hocam benim derdim ne yazıkki oyunsal değil. Stable Diffusion, DirectML de çok sorun çıkarıyor çoğu model uyumsuz.

Yoksa neredeyse aynı FPS veren bir karta geçiş için üste 10 bin lira vermek inanılmaz koyuyor banada. 6800xt performansından vraminden falan baya memnunum ama gel gelelim şuan AI olarak hiçbir işimde kullanamıyorum.

İşte hocam benim derdim ne yazıkki oyunsal değil. Stable Diffusion, DirectML de çok sorun çıkarıyor çoğu model uyumsuz.

Yoksa neredeyse aynı FPS veren bir karta geçiş için üste 10 bin lira vermek inanılmaz koyuyor banada. 6800xt performansından vraminden falan baya memnunum ama gel gelelim şuan AI olarak hiçbir işimde kullanamıyorum.
O Zaman ben yokum hocam oyunsal olarak bilgim var sentetik testlere bakmanızı öneririm

5000 serisi yapay zeka daha iyi olur ama takas edecek zor bulunur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri