Neler Yeni

Cumhur İttifak'ının 2 yeni katılımcısının Türkiye Cumhuriyeti karşıtı şartları!

Saintes Maries

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Atatürk yaşasa İstiklal mahkemelerinde sallanacaklar nerelere talip oluyor, şaka gibi dönemde Dünya'ya geldik harbiden.....
Evet doğru. Atatürk yaşasa sallanacakların başında CHP tayfası olurdu sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanıtıma ucube gibi gülme emojisi atmak yerine sen de neden yanıt vermiyorsun? Evet söylediklerim doğru, Atatürk'ün PKK yandaşlığı yapan heriflere hapisten çıkarma sözü verenleri, ermeni soykırımını kabul edip ermenistan tarafından nişan alan insanlarla poz poz fotoğraf çektirenleri, Türkiye maalesef azerbaycana yardım etti diyenleri ister seve seve ister s**e s**e asardı. Benim bahsettiğim Atatürk Türk'e ihanet eden için Menemeni yakın diyen Atatürk'tür. Ama sizin bahsettiğiniz ordan burdan oy almak için dilinize pelesenk ettiğiniz Atatürk sanırım.

Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Evet doğru. Atatürk yaşasa sallanacakların başında CHP tayfası olurdu sanırım.

Yanıtıma ucube gibi gülme emojisi atmak yerine sen de neden yanıt vermiyorsun? Evet söylediklerim doğru, Atatürk'ün PKK yandaşlığı yapan heriflere hapisten çıkarma sözü verenleri, ermeni soykırımını kabul edip ermenistan tarafından nişan alan insanlarla poz poz fotoğraf çektirenleri, Türkiye maalesef azerbaycana yardım etti diyenleri ister seve seve ister s**e s**e asardı. Benim bahsettiğim Atatürk Azerbaycan için
"Azerbaycan bayrağının Türkiye bayrağının yanında, Türkiye semasında dalgalanışını görmek bütün milletimiz için büyük bir bayramdır." diyen, Türk'e ihanet eden için Menemeni yakın diyen Atatürk'tür. Ama sizin bahsettiğiniz ordan burdan oy almak için dilinize pelesenk ettiğiniz Atatürk sanırım.
Sen muhalefete laf yetiştireceğine oy garanrisi olmayan partilerin programlarını kusursuz kabul eden yani partinin vizyonunda şeriat, türk sözünü kaldırma, kadın haklarını çiğneme var.

Tabii sen ilk planı muhalefeti eleştirmek olan gram bilgisi olmayan birisine %100 benziyorsun.

Hitaba bak direkt "ucube" diyor.
İnsanın aklı kadar edebi varmış.

TİTAN.

80+ Platinum
HÜDA-PAR
-Eyalet sistemi, özerklik ve federasyon tartışılabilmelidir.
-Ne mutlu türküm diyene yazısı silinmelidir.
-Kürtçe eğitim dili olmalıdır ve resmi dil olarak kabul edilmelidir.
-Şeyh Said'in yakınlarından özür dilenmelidir.

YENİDEN REFAH
-LGBT dernekleri kapatılmalı.
-6284 sayılı kanunun (ailenin korunması ve kadın şiddetinin önlenmesi) kalkmalı.
-Süresiz nafaka kalkmalı.
-Ahlak ve maneviyat öncelikli bir eğitim sistemi inşa edilmeli.

Olası Cumhur İttifakının kazanması durumunda ürkütücü bir dönem bekliyor bizi.
Bu seçimlere teröris*** ne ara katılabilir oldu onu anlayamıyorum ya
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes
HÜDA-PAR

YENİDEN REFAH
-6284 sayılı kanunun (ailenin korunması ve kadın şiddetinin önlenmesi) kalkmalı.

Hüdapardaki 2. Ve 3. Şartı görünce deliye döndüm bildiğin

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Seyh said ve ne mutlu turkum diyene maddeleri eger olursa kendimi asacagim

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes
HÜDA-PAR

YENİDEN REFAH

Kendimi hazırladım ve tüm maddeleri okudum süresiz nafaka dışında her şey BOŞ bildiğin hüdapar npc zaten yeniden refahta Araya bir tane düzgün madde sıkıştıralım demiş. Ah Atam ah bunlaramı kalacaktı ülke

Saintes Maries

80+ Bronze
Sen muhalefete laf yetiştireceğine oy garanrisi olmayan partilerin programlarını kusursuz kabul eden yani partinin vizyonunda şeriat, türk sözünü kaldırma, kadın haklarını çiğneme var.

Tabii sen ilk planı muhalefeti eleştirmek olan gram bilgisi olmayan birisine %100 benziyorsun.

Hitaba bak direkt "ucube" diyor.
İnsanın aklı kadar edebi varmış.
İlk planımın muhalefeti eleştirmek olduğunu da ne de güzel sallamışsın. Hayırdır? PKK'ile işbirliği yapanlara laf söylemem neden senin bu kadar zoruna gitmiş, seni bu kadar kudurtmuş? Yazdıklarıma karşılık gelecek tek bir cümlen yok. Daha doğrusu adam gibi kurduğun tek bir cümlen bile yok. Ayrıca ilk yazmaya çalıştığın cümleyi nasıl bu kadar alakasız yazabilmişsin vallahi hayret ediyorum. 10 sene uğraşsam anca bu kadar beter cümle kurarım. Ne dediğin dahi anlaşılmıyor. Bir de sen ve senin gibiler söyleyecek sözü olmayınca insanlara AKP'li damgası vururlar. Sen sormadan ben hiçbir partiye oy vermeyeceğimi söyleyeyim.

Seyh said ve ne mutlu turkum diyene maddeleri eger olursa kendimi asacagim
Ayrıyeten bana kahkaha emojisi atan çocuğun yazdığını gördüm de çok fena sağlamında kahkaha bastım. asdhbpasdlkwlağsdlwpğa.

hüda partisine bak la kürdistan yapıcak ülkeyi
Yerse yapar. Millet devletten büyüktür. Hüda par resmi olarak cumhur ittifakında mı bilmiyorum ancak, eğer olursa veyahut öyleyse bu seçimi cumhur ittifakı unutmalı. Milliyetçi kesimin azıcık aklı varsa oylarını vermezler zaten.

Son düzenleme:

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Ayrıyeten bana kahkaha emojisi atan çocuğun yazdığını gördüm de çok fena sağlamında kahkaha bastım. asdhbpasdlkwlağsdlwpğa.
JAEHAIHJEKAHEKAJEIK yine attım napıcan

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yerse yapar. Millet devletten büyüktür. Hüda par resmi olarak cumhur ittifakında mı bilmiyorum ancak, eğer olursa veyahut öyleyse bu seçimi cumhur ittifakı unutmalı. Milliyetçi kesimin azıcık aklı varsa oylarını vermezler zaten.
Süper zeka konuda demişiz ya katılımcısı diye. Bana kötü cümle kuruyorsun diye laf yapıyon konu başlığını okumuyorsun.

Ucube lafından sonra sinir oldum düzgün yazamadım. Tüm paragrafın cümleme laf söylemekle geçmiş. Üzücü. Tartışalım diyene bak. Konumdan çıkıp gidersen sevinirim.

PKK'ile işbirliği yapanlara laf söylemem neden senin bu kadar zoruna gitmiş, seni bu kadar kudurtmuş?
Konu Hüdapar ile Yeniden Refah iken olur olmadık şeye laf söyleyen sensin. Üste çıkıyor bir de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,265
Üyeler
161,260
Son üye
birbal