Hocam hizbullah filan bence bahane. Bunların maksimum oyu 50-100 iken Erdoğan 100 oy için yalvarmaz. Bence planlarında bunu yapmak var ve ekstradan onları yanlarına çekmek istiyorlar.
Evet doğru. Atatürk yaşasa sallanacakların başında CHP tayfası olurdu sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanıtıma ucube gibi gülme emojisi atmak yerine sen de neden yanıt vermiyorsun? Evet söylediklerim doğru, Atatürk'ün PKK yandaşlığı yapan heriflere hapisten çıkarma sözü verenleri, ermeni soykırımını kabul edip ermenistan tarafından nişan alan insanlarla poz poz fotoğraf çektirenleri, Türkiye maalesef azerbaycana yardım etti diyenleri ister seve seve ister s**e s**e asardı. Benim bahsettiğim Atatürk Türk'e ihanet eden için Menemeni yakın diyen Atatürk'tür. Ama sizin bahsettiğiniz ordan burdan oy almak için dilinize pelesenk ettiğiniz Atatürk sanırım.
Evet doğru. Atatürk yaşasa sallanacakların başında CHP tayfası olurdu sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanıtıma ucube gibi gülme emojisi atmak yerine sen de neden yanıt vermiyorsun? Evet söylediklerim doğru, Atatürk'ün PKK yandaşlığı yapan heriflere hapisten çıkarma sözü verenleri, ermeni soykırımını kabul edip ermenistan tarafından nişan alan insanlarla poz poz fotoğraf çektirenleri, Türkiye maalesef azerbaycana yardım etti diyenleri ister seve seve ister s**e s**e asardı. Benim bahsettiğim Atatürk Azerbaycan için
"Azerbaycan bayrağının Türkiye bayrağının yanında, Türkiye semasında dalgalanışını görmek bütün milletimiz için büyük bir bayramdır." diyen, Türk'e ihanet eden için Menemeni yakın diyen Atatürk'tür. Ama sizin bahsettiğiniz ordan burdan oy almak için dilinize pelesenk ettiğiniz Atatürk sanırım.
Sen muhalefete laf yetiştireceğine oy garanrisi olmayan partilerin programlarını kusursuz kabul eden yani partinin vizyonunda şeriat, türk sözünü kaldırma, kadın haklarını çiğneme var.
Tabii sen ilk planı muhalefeti eleştirmek olan gram bilgisi olmayan birisine %100 benziyorsun.
Hitaba bak direkt "ucube" diyor.
İnsanın aklı kadar edebi varmış.
HÜDA-PAR
-Eyalet sistemi, özerklik ve federasyon tartışılabilmelidir.
-Ne mutlu türküm diyene yazısı silinmelidir.
-Kürtçe eğitim dili olmalıdır ve resmi dil olarak kabul edilmelidir.
-Şeyh Said'in yakınlarından özür dilenmelidir.
YENİDEN REFAH
-LGBT dernekleri kapatılmalı.
-6284 sayılı kanunun (ailenin korunması ve kadın şiddetinin önlenmesi) kalkmalı.
-Süresiz nafaka kalkmalı.
-Ahlak ve maneviyat öncelikli bir eğitim sistemi inşa edilmeli.
Olası Cumhur İttifakının kazanması durumunda ürkütücü bir dönem bekliyor bizi.
HÜDA-PAR
YENİDEN REFAH
-6284 sayılı kanunun (ailenin korunması ve kadın şiddetinin önlenmesi) kalkmalı.
HÜDA-PAR
YENİDEN REFAH
Kendimi hazırladım ve tüm maddeleri okudum süresiz nafaka dışında her şey BOŞ bildiğin hüdapar npc zaten yeniden refahta Araya bir tane düzgün madde sıkıştıralım demiş. Ah Atam ah bunlaramı kalacaktı ülke
Sen muhalefete laf yetiştireceğine oy garanrisi olmayan partilerin programlarını kusursuz kabul eden yani partinin vizyonunda şeriat, türk sözünü kaldırma, kadın haklarını çiğneme var.
Tabii sen ilk planı muhalefeti eleştirmek olan gram bilgisi olmayan birisine %100 benziyorsun.
Hitaba bak direkt "ucube" diyor.
İnsanın aklı kadar edebi varmış.
İlk planımın muhalefeti eleştirmek olduğunu da ne de güzel sallamışsın. Hayırdır? PKK'ile işbirliği yapanlara laf söylemem neden senin bu kadar zoruna gitmiş, seni bu kadar kudurtmuş? Yazdıklarıma karşılık gelecek tek bir cümlen yok. Daha doğrusu adam gibi kurduğun tek bir cümlen bile yok. Ayrıca ilk yazmaya çalıştığın cümleyi nasıl bu kadar alakasız yazabilmişsin vallahi hayret ediyorum. 10 sene uğraşsam anca bu kadar beter cümle kurarım. Ne dediğin dahi anlaşılmıyor. Bir de sen ve senin gibiler söyleyecek sözü olmayınca insanlara AKP'li damgası vururlar. Sen sormadan ben hiçbir partiye oy vermeyeceğimi söyleyeyim.
Yerse yapar. Millet devletten büyüktür. Hüda par resmi olarak cumhur ittifakında mı bilmiyorum ancak, eğer olursa veyahut öyleyse bu seçimi cumhur ittifakı unutmalı. Milliyetçi kesimin azıcık aklı varsa oylarını vermezler zaten.
Yerse yapar. Millet devletten büyüktür. Hüda par resmi olarak cumhur ittifakında mı bilmiyorum ancak, eğer olursa veyahut öyleyse bu seçimi cumhur ittifakı unutmalı. Milliyetçi kesimin azıcık aklı varsa oylarını vermezler zaten.
Süper zeka konuda demişiz ya katılımcısı diye. Bana kötü cümle kuruyorsun diye laf yapıyon konu başlığını okumuyorsun.
Ucube lafından sonra sinir oldum düzgün yazamadım. Tüm paragrafın cümleme laf söylemekle geçmiş. Üzücü. Tartışalım diyene bak. Konumdan çıkıp gidersen sevinirim.