Neler Yeni

Cumhur İttifak'ının 2 yeni katılımcısının Türkiye Cumhuriyeti karşıtı şartları!

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
HÜDA-PAR
-Eyalet sistemi, özerklik ve federasyon tartışılabilmelidir.
-Ne mutlu türküm diyene yazısı silinmelidir.
-Kürtçe eğitim dili olmalıdır ve resmi dil olarak kabul edilmelidir.
-Şeyh Said'in yakınlarından özür dilenmelidir.

YENİDEN REFAH
-LGBT dernekleri kapatılmalı.
-6284 sayılı kanunun (ailenin korunması ve kadın şiddetinin önlenmesi) kalkmalı.
-Süresiz nafaka kalkmalı.
-Ahlak ve maneviyat öncelikli bir eğitim sistemi inşa edilmeli.

Olası Cumhur İttifakının kazanması durumunda ürkütücü bir dönem bekliyor bizi.
yemin ederim okurken gerildim bunlar nasıl istekler bırak bunları kabul etmeyi bunları teklif eden bunları düşünen biriyle görüşmek bile yanlış ve tehlikeli.
Türkiye, İran yada Afganistan olmamalı bunun önüne geçilmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

HDP ile iş birliği yapıyor diye CHP'ye oy vermeyip HüDaPar ile birlik olan AKP'ye oy verince gelmeyen pişmanlık hissi..
keşke anlasalar ama işte maks malum partili zekası

Merak ediyorum, insanlar neden bir Avrupa ülkesinde çıkıpta eyalet sistemini, özerkliği yada eğitimi tartışmıyor. Neden biz bütün enerjimizi bu aptalca konulara harcıyoruz?

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Nafaka hariç gerisi boş.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
HÜDA-PAR
Hüda-Par, Erdoğan'ı desteklemek için bu şartları sunmuyor. PKK karşıtı bir parti olduğu için, her durumda Erdoğan'ı destekleyecekler. HDP gibi, "Bakanlık ve özerklik vermezseniz sizi desteklemeyiz." demiyorlar. Şartsız destekliyorlar. 2018'de de desteklemişlerdi aynı şekilde.

YENİDEN REFAH
-6284 sayılı kanunun (ailenin korunması ve kadın şiddetinin önlenmesi) kalkmalı.
30 maddelik talepleri var. Bunlardan biri de sığınmacıların gönderilmesi. Rahatsız edici bir durum yok.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
HDP ile iş birliği yapıyor diye CHP'ye oy vermeyip HüDaPar ile birlik olan AKP'ye oy verince gelmeyen pişmanlık hissi..
HDP, Millet İttifakına destek vermek için tezkereden tut, yerel yönetimlere özerklik meselesine kadar birçok şartı öne sürüyorlar. Millet İttifakı da bu şartları kabul ediyor. Hüda-Par ise, sadece PKK ve HDP'ye karşı olduğu için Erdoğan'a destek veriyor. Herhangi bir şart öne sürmüyor ve süremez de.

PKK'nın sözde yöneticisi Duran Kalkan'ın, Hüda-Par hakkındaki açıklaması:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
HAHAhahahhahHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHHWHADAHHSHDHWQHDQWD SAD WQDAWSDAD

adı cumhuriyet

Son düzenleme:

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
HÜDA-PAR

YENİDEN REFAH

Olası Cumhur İttifakının kazanması durumunda ürkütücü bir dönem bekliyor bizi.
erdoğan bunların ittifaklığını kabul etmiş mi onu merak ediyorum çünkü ona bakarsanız başka bir terör örgütü de biz chpyi destekliyoruz desin o zaman da chp onlarla beraber mi olmuş oluyor ?

Alfha13

80+ Silver
HDP, Millet İttifakına destek vermek için tezkereden tut, yerel yönetimlere özerklik meselesine kadar birçok şartı öne sürüyorlar. Millet İttifakı da bu şartları kabul ediyor. Hüda-Par ise, sadece PKK ve HDP'ye karşı olduğu için Erdoğan'a destek veriyor. Herhangi bir şart öne sürmüyor ve süremez de.

PKK'nın sözde yöneticisi Duran Kalkan'ın, Hüda-Par hakkındaki açıklaması:
Parti programlarında dahil ettikleri neredeyse her şey Kürdistan'ı kurmak için ama. Hepsinin amacı nihayetinde aynı.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Parti programlarında dahil ettikleri neredeyse her şey Kürdistan'ı kurmak için ama. Hepsinin amacı nihayetinde aynı.
Aynen, HDP'nin amacı da K*rdistan'ı kurmak. Millet İttifakı HDP'nin bu isteğine yol veriyor ama Cumhur İttifakı Hüda-Par'a ne istediğini sormuyor bile. Adamlar kendi kendilerine destekleyeceklerini açıkladılar. Hiçbir şey talep etmediklerini söylediler.

Ayrıca, Kürt partisi olarak bakarsan Hüda-Par HDP'den daha iyi durumda. En azından Türk bayrağı kullanıyorlar mitinglerinde. HDP'nin mitinglerinde pkk paçavraları kullanılıyor.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hüda-Par, Erdoğan'ı desteklemek için bu şartları sunmuyor. PKK karşıtı bir parti olduğu için, her durumda Erdoğan'ı destekleyecekler. HDP gibi, "Bakanlık ve özerklik vermezseniz sizi desteklemeyiz." demiyorlar. Şartsız destekliyorlar. 2018'de de desteklemişlerdi aynı şekilde.

30 maddelik talepleri var. Bunlardan biri de sığınmacıların gönderilmesi. Rahatsız edici bir durum yok.
Yine mi sen
Mesaj otomatik birleştirildi:

erdoğan bunların ittifaklığını kabul etmiş mi onu merak ediyorum çünkü ona bakarsanız başka bir terör örgütü de biz chpyi destekliyoruz desin o zaman da chp onlarla beraber mi olmuş oluyor ?
Liberal parti de şu dönemde chp destekliyor ama herhangi şartlı maddesi yok.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,405
İsim
Mert Metshi
Aynen, HDP'nin amacı da K*rdistan'ı kurmak. Millet İttifakı HDP'nin bu isteğine yol veriyor ama Cumhur İttifakı Hüda-Par'a ne istediğini sormuyor bile. Adamlar kendi kendilerine destekleyeceklerini açıkladılar. Hiçbir şey talep etmediklerini söylediler.

Ayrıca, Kürt partisi olarak bakarsan Hüda-Par HDP'den daha iyi durumda. En azından Türk bayrağı kullanıyorlar mitinglerinde. HDP'nin mitinglerinde pkk paçavraları kullanılıyor.
ya kanka sen ne anlatiyon

Top Bottom