Neler Yeni

Cumhur İttifak'ının 2 yeni katılımcısının Türkiye Cumhuriyeti karşıtı şartları!

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Yeni gelen hükümet ya da kim olursa olsun bunların partilerini kapatmalı ve sürgün etmelidir ya da daha ağır yaptırım uygulamalıdır bunlara taviz bile verilmemelidir

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ve halkımız yine izleyecek...

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Seyh said ve ne mutlu turkum diyene maddeleri eger olursa kendimi asacagim
Ben gitmeden yanımda bir kaç kişi daha götürürüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artık sokakta baş örtülü bir insan veya camiden çıkan insanlara bakış açım değişti sokakta görsem yolumu değiştiriyorum o kadar bıktım sakın karşı olduğumu düşünmeyin kendileri yaptılar son bir kaç aya kadar hiç böyle bir düşünce bile geçmiyordu aklımdan

Saintes Maries

80+ Bronze
Süper zeka konuda demişiz ya katılımcısı diye. Bana kötü cümle kuruyorsun diye laf yapıyon konu başlığını okumuyorsun.

Ucube lafından sonra sinir oldum düzgün yazamadım. Tüm paragrafın cümleme laf söylemekle geçmiş. Üzücü. Tartışalım diyene bak. Konumdan çıkıp gidersen sevinirim.

Konu Hüdapar ile Yeniden Refah iken olur olmadık şeye laf söyleyen sensin. Üste çıkıyor bir de.
Ucube lafına sinir oluyorsan vah ki ne vah haline... Cümlene laf söylemem konusunda; ortada tartışacak nitelikte dahi olmayan bir cümle yoksa ben ne konuda tartışacağım acaba??? O güzide beynin ile düşünmeni rica ediyorum...
Konu, Carl isimli arkadaş Atatürk'ün, ittifaka talip olanları yaşasa asacağından bahsetmesine kadar Hüdapar ve yeniden refahtan ibaretti. Carl'ın mesajına onaylama emojisi atmandandır ki, konunun farklı yerlere çekilmesine tepki göstermediğini düşünüyorum. Ama kendin ile çelişiyorsun, az evvel konunun farklı yere çekilmesini onaylarken şimdi benim yazdıklarıma tepki gösteriyorsun????? Yanlış olmasın, Carl'ı konunun farklı yere çekilmesi konusunda suçlamıyorum. Sonuçta burası bir nevi meclistir, konuyu açan şahıs her türlü (Aşırı alakasız olmayacak düzeyde) masaya yatırılacak konuya karşı açık olmalıdır. Ayrıca ne tesadüftür ki ilk yazdığın cümleyi de saçma olduğundan dolayı anlayamadım :). Ek olarak, kötü cümle kurmana laf söylememle konu başlığını okumamı nasıl bağdaştırdığını da müsait bir zamanda bana detaylı ve "doğru cümle kurarak" anlatmanı rica ediyorum. İyi günler dilerim.

Screenshot_3.png

JAEHAIHJEKAHEKAJEIK yine attım napıcan
bir şey yapmayacağım canım kardeşim. hayırlı uykular.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,151
İsim
Diyarhan
6284 dışında yeniden refah mantıklı gibi ama böyle saçma sapan partilerin söz sahibi olmak için sülük gibi yapışmaları sinirimi bozuyor.

KlausM

80+ Silver
hayırdır gardaş bu ülkenin tek resmi dili vardır o da türkçedir.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
HÜDA-PAR
-Eyalet sistemi, özerklik ve federasyon tartışılabilmelidir.
-Ne mutlu türküm diyene yazısı silinmelidir.
-Kürtçe eğitim dili olmalıdır ve resmi dil olarak kabul edilmelidir.
-Şeyh Said'in yakınlarından özür dilenmelidir.

YENİDEN REFAH
-LGBT dernekleri kapatılmalı.
-6284 sayılı kanunun (ailenin korunması ve kadın şiddetinin önlenmesi) kalkmalı.
-Süresiz nafaka kalkmalı.
-Ahlak ve maneviyat öncelikli bir eğitim sistemi inşa edilmeli.

Olası Cumhur İttifakının kazanması durumunda ürkütücü bir dönem bekliyor bizi.
Talib**n yan çar

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Ucube lafına sinir oluyorsan vah ki ne vah haline... Cümlene laf söylemem konusunda; ortada tartışacak nitelikte dahi olmayan bir cümle yoksa ben ne konuda tartışacağım acaba??? O güzide beynin ile düşünmeni rica ediyorum...
Konu, Carl isimli arkadaş Atatürk'ün, ittifaka talip olanları yaşasa asacağından bahsetmesine kadar Hüdapar ve yeniden refahtan ibaretti. Carl'ın mesajına onaylama emojisi atmandandır ki, konunun farklı yerlere çekilmesine tepki göstermediğini düşünüyorum. Ama kendin ile çelişiyorsun, az evvel konunun farklı yere çekilmesini onaylarken şimdi benim yazdıklarıma tepki gösteriyorsun????? Yanlış olmasın, Carl'ı konunun farklı yere çekilmesi konusunda suçlamıyorum. Sonuçta burası bir nevi meclistir, konuyu açan şahıs her türlü (Aşırı alakasız olmayacak düzeyde) masaya yatırılacak konuya karşı açık olmalıdır. Ayrıca ne tesadüftür ki ilk yazdığın cümleyi de saçma olduğundan dolayı anlayamadım :). Ek olarak, kötü cümle kurmana laf söylememle konu başlığını okumamı nasıl bağdaştırdığını da müsait bir zamanda bana detaylı ve "doğru cümle kurarak" anlatmanı rica ediyorum. İyi günler dilerim.

Alıntıyı görüntüle

bir şey yapmayacağım canım kardeşim. hayırlı uykular.
teşekkürler canım kardeşimmm

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Onurkotlutok05

80+ Gold
yeniden refahın 1-3 iyi
gerisi imanlı hdp

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Bu gözler bunları da mı görecekti.

Alfha13

80+ Silver
HDP ile iş birliği yapıyor diye CHP'ye oy vermeyip HüDaPar ile birlik olan AKP'ye oy verince gelmeyen pişmanlık hissi..

Top Bottom