COMANDANTE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,282
- İsim
- Muhammed Talha Kuruçimen
Ayın yüzeyinde istasyon kurmaları gayet mantıklı geldi. Dünya da bile ufacık yeri paylaşmayı bilmeyenler orada ilk kurduklarında daha büyük sıkıntılar olabilir. Bu mantıklı ama şöyle bir durum da var uzay madenciliğini ilk yapan biz değiliz ama bu eğitimi simulasyona çevirebiliriz ve her büyük durum riskler taşır tabii bunu yapan ülkelerden eğitim almak zor değil ne de olsa birçok şey parasıyla ve benim düşüncem 2023 için sadece Ay'a değil bu dediğim olaylara da dikkat artırmamız gerekiyor. Tek yapılması gereken yabancı yatırım almak ülkedeki gereksiz masrafların hepsini buraya yatırmak çünkü uzay konusunda bir ülke ne kadar gelişirse o kadar çok ileri de büyüyeceğini düşünüyorum. Ay'a gitme meselesi de fena değil güzel ama ülkemin daha büyüğü düşünmesini istiyorum şahsen yabancıların ay madenciliğinden milyar dolarlar kazanabiliyorken biz neden kazanmayalım.Daha uzay aracını Aya denk getirmek zorken ondan kat ve kat küçük astreoide araç indirmek neredeyse imkansız.(Tecrübesiz olduğumuzu unutmayalım.)
Ayrıca ayla ilgili büyük projeler hala devam ediyor. Örneğin ayın yörüngesine ve yüzeyine istasyon kurmak.