Leurox
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
2023'te seçim varda ondanNeden her şey 2023 oyy
2023'te seçim varda ondanNeden her şey 2023 oyy
2023'te seçim varda ondan
Mesele aya kaç kişi gitti değil aslında mesela biz 1970'lerin trendini yapıyor muyuz hayır şimdiyi yapıyoruz çünkü biz o zaman da yaşamıyoruz. Şu an bence Uzay madenciliği ve iletişim açısından sürekli uydular gönderip özel şirketler ile yarışmamız gerekiyor. Yani şahsen ben daha büyük düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum.Aya zaten 3 yada 4 ülke gitti
Ben inandım şu an, hatta yola çıktık bile.Türkiye'nin Milli Uzay Programı'nın tanıtımında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"2023 sonunda yakın dünya yörüngesinde ateşleyeceğimiz kendi milli ve özgün hibrit roketimizle Ay'a ulaşarak sert iniş gerçekleştireceğiz." dedi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle,
aydaki boru çıkarmamızı da dış minnaklar mı engellemiş? 2023te hasret bitiyor deseneMesele aya kaç kişi gitti değil aslında mesela biz 1970'lerin trendini yapıyor muyuz hayır şimdiyi yapıyoruz çünkü biz o zaman da yaşamıyoruz. Şu an bence Uzay madenciliği ve iletişim açısından sürekli uydular gönderip özel şirketler ile yarışmamız gerekiyor. Yani şahsen ben daha büyük düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum.
Daha uzay aracını Aya denk getirmek zorken ondan kat ve kat küçük astreoide araç indirmek neredeyse imkansız.(Tecrübesiz olduğumuzu unutmayalım.)Mesele aya kaç kişi gitti değil aslında mesela biz 1970'lerin trendini yapıyor muyuz hayır şimdiyi yapıyoruz çünkü biz o zaman da yaşamıyoruz. Şu an bence Uzay madenciliği ve iletişim açısından sürekli uydular gönderip özel şirketler ile yarışmamız gerekiyor. Yani şahsen ben daha büyük düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum.
AMD İlk Seri ryzenları almanyada üretiyordu, hala ilk tasarım sanırsam almanya ve tayvan(demokratik cin) sonra ÇHC(Kominist cin) üzerinden yapıyor. Abd şirketin merkezi sadece Emin misin?PC Parçalarını ABD üretiyor zaten Nvidia AMD değil
Birilerinin halihazırda kaybettiği oyları geri toplama çabaları mı oluyor bu şimdi?2023'te seçim varda ondan
Edit. 1500x Tasarım ABD. Üretim ÇHC. 3600 Tasarım ABD Ve Tayvan, Üretim ÇHC.AMD İlk Seri ryzenları almanyada üretiyordu, hala ilk tasarım sanırsam almanya ve tayvan(demokratik cin) sonra ÇHC(Kominist cin) üzerinden yapıyor. Abd şirketin merkezi sadece Emin misin?
NVIDIA Ha Keza, ÇHÇ.
How your Nvidia and AMD graphics cards are made | PCGamesN
ÇHÇ= Çin Halk Cumhuriyeti
Tayvan = Çin Cumhuriyeti, Demokratik çin.