Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğiz

48E4F8D6-DAB9-498A-8A47-332CA01BFABA.jpeg

şimdiden zıplamaya başlayalım. anca yetişiriz.

Aya zaten 3 yada 4 ülke gitti 😀
Mesele aya kaç kişi gitti değil aslında mesela biz 1970'lerin trendini yapıyor muyuz hayır şimdiyi yapıyoruz çünkü biz o zaman da yaşamıyoruz. Şu an bence Uzay madenciliği ve iletişim açısından sürekli uydular gönderip özel şirketler ile yarışmamız gerekiyor. Yani şahsen ben daha büyük düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum.

Mesele aya kaç kişi gitti değil aslında mesela biz 1970'lerin trendini yapıyor muyuz hayır şimdiyi yapıyoruz çünkü biz o zaman da yaşamıyoruz. Şu an bence Uzay madenciliği ve iletişim açısından sürekli uydular gönderip özel şirketler ile yarışmamız gerekiyor. Yani şahsen ben daha büyük düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum.
aydaki boru çıkarmamızı da dış minnaklar mı engellemiş? 2023te hasret bitiyor desene

Daha uzay aracını Aya denk getirmek zorken ondan kat ve kat küçük astreoide araç indirmek neredeyse imkansız.(Tecrübesiz olduğumuzu unutmayalım.)

Ayrıca ayla ilgili büyük projeler hala devam ediyor. Örneğin ayın yörüngesine ve yüzeyine istasyon kurmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,376
Üyeler
185,877
Son üye
ybpr
Geri