Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğiz

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
İnanki ben Chpyi veya Akpli olmayan birine o tarz hakaret edeni görmedim forumda. Fakat ne hikmetse diğerleri koyun ve çomar oluyor önce saygı duymayı öğreneceğiz. @EmrCPR Ben dedim dostum herkese anadan babadan miras kalmıyor çalışan alıyor diye doğru çünkü :)
Aynen öyle kardeşim millet anadan babadan miras kalsın istiyor yada yattığım yerden bana para gelsin diyor. Ama bi çalışssalar bir başlasaılar neler olucak. Herkesin bir hedefi olması lazım ve azimle o hedefe ulaşmaya çalışmalı. Ben yaptım denedim ve oldu.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Gerçek olması bence imkansız ama gerçekse güzel olur :D.
Yalnız 2023 sonu diyor. Seçimlerde AK Parti kaybederse ve iktidar CHP veya farklı bir AKP rakibi partiye geçerse ne olucak?
Neden imkansız olsun ki 😀

majorw0w

80+ Silver
Aynen öyle kardeşim millet anadan babadan miras kalsın istiyor yada yattığım yerden bana para gelsin diyor. Ama bi çalışssalar bir başlasaılar neler olucak. Herkesin bir hedefi olması lazım ve azimle o hedefe ulaşmaya çalışmalı. Ben yaptım denedim ve oldu.
Rabbim çok versin helal versin. Babana da Rabbim rahmet eylesin inanıyorum ki seni biryerlerde görüp gurur duyuyordur böyle evlat yetiştirdiği için :)

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Gerçek olması bence imkansız ama gerçekse güzel olur :D.
Yalnız 2023 sonu diyor. Seçimlerde AK Parti kaybederse ve iktidar CHP veya farklı bir AKP rakibi partiye geçerse ne olucak?
Ya seçimden önce biter, bitmezse, bununla ilgilenen kurum Türkiye Uzay Ajansı'ya iktidar değişse bile gerekli imkanlar sağlandıktan sonra çalışmalara devam edebilceklerini düşünüyorum.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
Türkiye'nin Milli Uzay Programı'nın tanıtımında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"2023 sonunda yakın dünya yörüngesinde ateşleyeceğimiz kendi milli ve özgün hibrit roketimizle Ay'a ulaşarak sert iniş gerçekleştireceğiz." dedi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
yakında küçük uydu fırlatma tesisi kuracaklardı helal olsun birde yeni sondaj gemisi ve birde doğalgaz depolama gemisi alcaklardı bunuda yazsaydın keşke

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Türkiye' den önce ben gittim bile. :cool:
images.png

PuMaT

80+ Bronze
7 24 güzel dimi? Senin gibilere aslında imkan verilecek şutlanmanız gerekiyor sizin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin gibi biri böyle mantıksız konuşamaz.
Her seferinde milleti gazlıyorlar, sonuç? Hiç biri gerçekleşmiyor. Sanki ben istemiyorum ülke gelişsin, güzel bir yerlere gelsin. Şurada seviyeli bir şekilde konuşabileceğimize "senin gibileri şutlamak gerek" gibi ithamlar kullanan birisiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Hikmet Murat Üstün
Top Bottom