Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğiz

Berke Gözükara

80+ Bronze
5 yıl önce Siha bilmiyordun. Dünya üçüncüsüyüz. Türksat 6A yerli olacak. %100.
Türkiye nin arabası olacak. Bunlar için adımlar bile atıldı.
Şu an para sana gelmiyor olabilir ama böyle projelere gidiyor. Rusya nın ekonomisi bizimkinden beter. Ama silah sanayi olarak korku saldılar. Öncelikler var. Üstelik asgari ücret şu an iyi. Hep çalışan olmaz. İş vereni düşün kişi başı 4 5 bin lira verse adam batar.

Öncelikler var... Pakistan nükleere ulaşana kadar ot yeriz gerekirse ilkesi ile çalışmıştır.
Neee Rusyanın ekonomisi bizden beter mi ahahahahhahaaha

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Şu an para sana gelmiyor olabilir ama böyle projelere gidiyor. Rusya nın ekonomisi bizimkinden beter. Ama silah sanayi olarak korku saldılar. Öncelikler var. Üstelik asgari ücret şu an iyi. Hep çalışan olmaz. İş vereni düşün kişi başı 4 5 bin lira verse adam batar.

Öncelikler var... Pakistan nükleere ulaşana kadar ot yeriz gerekirse ilkesi ile çalışmıştır.
Asgari ücrete göre diyorsan orda asgari ücret alan yok merak etme. Burada insanlar onu bile alamıyor.

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Üzgünüm ama tek yönlü bakıyorsunuz. Bir hekim adayı olarak en basitinden kendi alanım için muazzam bir kötüye gidiş görüyorum.
Yapılan son reformlar ile ülkemizin halk sağlığı temelli yaklaşımı yok edilmekte ve Amerikan vari bir sağlık sistemine( yani parası olana sağlık) sistemine evrilmekteyiz ve bu maalesef çok üzücü.
Onun dışında insanların liyakat ile değil torpil ile iş bulması bu ülkenin en büyük kanayan yarasıdır. Umuyorum ki bu da çözülür.

majorw0w

80+ Silver
Herkes tembel burda hocam. Türkler hazıra alışmış.
Burada Sayın Cumhurbaşkanı iyi bir şey açıklayınca bunu savunanlara forumda çomar koyun vs deniliyor işte bu yüzden bu ülke gelişmez kimsenin görüşüne saygısı yok milletin. Klavye başından eleştirmek kolay varsa icraatiniz buyrun yapın destek vermeyen utansın hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. Yok sen doğulusun yok sen lazsın bunlar geriye götürür bizi. Ama bakıyorum alaya alanlar çok. Hepimiz ülkemizin iyi olmasını isteriz kimse ölümsüz değil o koltuk elbet değişecek. Siz ülkeniz için ne yapacaksınız bakalım.

ters ə

80+

Sihalara lafım yok gerçekten çok iyiyiz ama asgari ücret şuan iyi falan değil bi insan 12 saat çalışıyo 2.900tl alıyo bunun faturaları var temel ihtiyaçları var bide bu yandan bakarsan daha iyi olucak

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Üzgünüm ama tek yönlü bakıyorsunuz. Bir hekim adayı olarak en basitinden kendi alanım için muazzam bir kötüye gidiş görüyorum.
Yapılan son reformlar ile ülkemizin halk sağlığı temelli yaklaşımı yok edilmekte ve Amerikan vari bir sağlık sistemine( yani parası olana sağlık) sistemine evrilmekteyiz ve bu maalesef çok üzücü.
Onun dışında insanların liyakat ile değil torpil ile iş bulması bu ülkenin en büyük kanayan yarasıdır. Umuyorum ki bu da çözülür.
Ek olarak şunu da ekleyeyim , şu salt eleştiren ama icraata gelince hareket etmeyen kişiler için söylediklerinize de katılıyorum 👍

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Burada Sayın Cumhurbaşkanı iyi bir şey açıklayınca bunu savunanlara forumda çomar koyun vs deniliyor işte bu yüzden bu ülke gelişmez kimsenin görüşüne saygısı yok milletin. Klavye başından eleştirmek kolay varsa icraatiniz buyrun yapın destek vermeyen utansın hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. Yok sen doğulusun yok sen lazsın bunlar geriye götürür bizi. Ama bakıyorum alaya alanlar çok. Hepimiz ülkemizin iyi olmasını isteriz kimse ölümsüz değil o koltuk elbet değişecek. Siz ülkeniz için ne yapacaksınız bakalım.
Koyun diyorlar. Halbuki 9 sene seçim kaybetmiş vizyonsuz KK ye sevgi duyuyorlar oy veriyorlar.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ama şu devirde istanbulun ortasında 2 çocuklu bir aileden 2900 tl ile geçinmesini beklemek çok üzücü bir şey keşke olmasa...

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre

Helal olsun kardeşim aradığım sözler. Yukarı da birisi yazmış ne para var ne bir şey çalışıyorsun para yok. Anadan babadan miras kalıcak yazıyor. 25 yaşındayım anne babadan zengin değilim. Babam 6 yaşın da Vefat etti bugüne kadar hep çalıştım okudum çalıştım. Ve şu anda Allah'a şükür 25 yaşın da evim var arabam var güzel bir ailem var. Ben bütün herşeyi kazıyarak yaptım. Ekonomi beni etkilemedi mi etkiledi. Düştüm kalktım düştüm kalktı. Ve şu anda gayet hayatım yerin de. Çalışırsanız her şey olur kimse boşuna demesin çalışınca bir şey olmuyor diye. Bunca yıl çalıştım ettim yılmadım. Ve ben çoğu şeyi devletin sağladığı avantajlardan yararlarak yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes tembel burda hocam. Türkler hazıra alışmış.
Aynen öyle bizdeki herkes armut piş ağzıma düş. Bizimkiler kısa yoldan zengin olma peşinde.

majorw0w

80+ Silver
Koyun diyorlar. Halbuki 9 sene seçim kaybetmiş vizyonsuz KK ye sevgi duyuyorlar oy veriyorlar.
İnanki ben Chpyi veya Akpli olmayan birine o tarz hakaret edeni görmedim forumda. Fakat ne hikmetse diğerleri koyun ve çomar oluyor önce saygı duymayı öğreneceğiz. @EmrCPR Ben dedim dostum herkese anadan babadan miras kalmıyor çalışan alıyor diye doğru çünkü :)

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Ben böyle siyasete pek girmem ama yerli imkanlarla yapılan/bulunan şeyler olursa savunurum bunu, muhalefet etmek saçma geliyor bana sonuçta onu senin ülkenin evlatları yapıyor, ben Erdoğan da yaptırsa İmamoğlu da yaptırsa grur duyarım. Böyle şeyler yaptıkça ekip gelişiyor ve illaki ülkeye bir katkısı oluyor.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gerçek olması bence imkansız ama gerçekse güzel olur :D.
Yalnız 2023 sonu diyor. Seçimlerde AK Parti kaybederse ve iktidar CHP veya farklı bir AKP rakibi partiye geçerse ne olucak?

Top Bottom