2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
ortadan almış kesiti öyle benim senin konuşmanı al bende terörist hain çıkarım böyle tüm konuşmanın olmadığı videolara inanmak koyunluktan da beter
Reis hayallerine ulaşmış sizde vazgeçmeyin.
Video 6sn izleyiniz.
Troll tabii ki anlamayan var mı merak ediyorumortadan almış kesiti öyle benim senin konuşmanı al bende terörist hain çıkarım böyle tüm konuşmanın olmadığı videolara inanmak koyunluktan da beter
Anlamayan bir sürü arkadaşım var da doğal olarak siz de anlamadınız sandım anladıysanız sıkıntı yokTroll tabii ki anlamayan var mı merak ediyorum
o zaman eylülde doalrı 2 tl ye düşür pc alcam hayalimin peşinden gitcem. reisin doları düşürmesini ben beklerimCumhurbaşkanı gençlere seslendi: Hayallerinizin çalınmasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de gençlere seslendi, "Lütfen ne kendine ne de milletine faydası olan muhterislerin hayallerinizi çalmasına izin vermeyin" dedi.
Alıntıyı görüntüle
Cumhurbaşkanı gençlere seslendi: Hayallerinizin çalınmasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de gençlere seslendi, "Lütfen ne kendine ne de milletine faydası olan muhterislerin hayallerinizi çalmasına izin vermeyin" dedi.www.ntv.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle