Neler Yeni

Cumhurbaşkanının 640 Milyon TL'lik Yazlık Sarayı İddiaları

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Operasyon derken neyden bahsettiğimi bile bilmiyorsun ki? Darbe teşebbüsü oldu ülkede, epeyce yabancı yatırımın ülkeden çekilmesine sebep oldu bu durum. Suriye'de terör koridorunu böldük, ABD ambargo koydu. Libya'da bulunduğumuz için Fransa rest çekti kendince. Doğu Akdeniz'de bulunmamızdan dolayı karşımıza çıkmayan devlet kalmadı. Karabağ'da Azerbaycan'a destek verdiğimiz için Kanada gibi ülkelerden ambargo yedik.

Sanki kafamdan uyduruyorum, araştırın biraz.

Vergiler ne kadar alınmış demiyorum. Alınan vergilerle ne üretilmiş diyorum. Ben sana üretilmeyen, üretimine engel olunan onlarca proje sayarım.

Hâlâ 128 milyar dolar yalanını söylüyorsun. Hulki Cevizoğlu ve İlhan Kesici gibi muhaliflerin bu konuda söylediklerini araştır bakalım...

Yatırımları saymamı ister misin?

Verilerin nedir? Neye göre bu kadar battığımızı söylüyorsun?

Geçiş ücretli yollar için vereceğim teke cevap budur... %100'ü aşan yollardan ek para alıyor devlet.

Neyse engeli koyuyorum türkçe bilmeyen çocuğa anlatsam daha sağlıklı olur forumda kolay gelsin bugüne kadar benimle mesajlaşmandan da hiç memnun değilim kolay gelsin

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Muhalefetten mi bahsediyorum ben niye bu kadar taraflısın?
Muhalefeti desteklemeden iktidarı değiştirmek isteyen bir kişi daha 😁 Kaç yaşındasınız Allah aşkına?

Sokak röportajlarına göre konuşmuyorum kendim böyle çok insan gördüm. Nedense bahsettiğim insanların dediklerinin çoğunu cumhurbaşkanı da söylüyor, ilginç. :unsure:
Benim çevremdeki Ak Partiye destek verenler böyle bir şey demiyor.

Chrollo04

80+ Bronze
Muhalefeti desteklemeden iktidarı değiştirmek isteyen bir kişi daha 😁 Kaç yaşındasınız Allah aşkına?

Benim çevremdeki Ak Partiye destek verenler böyle bir şey demiyor.
Muhalefeti desteklemiyorum mu dedim iktidarla ilgili bir şey söyledim muhalefet yapıyor diyorsun partinin üyesi değilsen böyle bir cevap vermen çok anlamsız.

Benim çevremdekiler öyle diyor. Yurt dışındakiler meyveyi taneyle alıyor diyor 😁

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Bunda haykırdım işte KAJSISGIAHAJAJAB
2002 dönemi öncesinde, ekonominin iyi olduğu bir dönem söyler misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhalefeti desteklemiyorum mu dedim iktidarla ilgili bir şey söyledim muhalefet yapıyor diyorsun partinin üyesi değilsen böyle bir cevap vermen çok anlamsız.
Herhangi bir siyasi partiye resmî bağım yok. Fakat Erdoğan'a gönül bağım var.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Operasyon derken neyden bahsettiğimi bile bilmiyorsun ki? Darbe teşebbüsü oldu ülkede, epeyce yabancı yatırımın ülkeden çekilmesine sebep oldu bu durum. Suriye'de terör koridorunu böldük, ABD ambargo koydu. Libya'da bulunduğumuz için Fransa rest çekti kendince. Doğu Akdeniz'de bulunmamızdan dolayı karşımıza çıkmayan devlet kalmadı. Karabağ'da Azerbaycan'a destek verdiğimiz için Kanada gibi ülkelerden ambargo yedik.

Sanki kafamdan uyduruyorum, araştırın biraz.

Vergiler ne kadar alınmış demiyorum. Alınan vergilerle ne üretilmiş diyorum. Ben sana üretilmeyen, üretimine engel olunan onlarca proje sayarım.

Hâlâ 128 milyar dolar yalanını söylüyorsun. Hulki Cevizoğlu ve İlhan Kesici gibi muhaliflerin bu konuda söylediklerini araştır bakalım...

Yatırımları saymamı ister misin?

Verilerin nedir? Neye göre bu kadar battığımızı söylüyorsun?

Geçiş ücretli yollar için vereceğim teke cevap budur... %100'ü aşan yollardan ek para alıyor devlet.

128 Milyar doları bu yüce ülkenin başındaki insan, başkan Erdoğan kabul ediyor.
Sen ne hak ile yalanlıyorsun?

"Nereye harcandı diye yaygarası yapılan 128 milyar dolar, ne buhar olmuştur, ne de haksız ve hukuksuz yere herhangi birilerinin cebine girmiştir. Bu para ve çok daha fazlası, ekonominin aktörleri ve vatandaşımız arasında dolaşıma girmiş, yani yer değiştirmiş, ama sonuçta çoğu yine ülkemizin değeri olarak yurt içinde kalmıştır."

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Ülkeyi 19 yıl öncesi ile karşılaştırmayı ne zaman bırakacaksınız?

128 Milyar doları bu yüce ülkenin başındaki insan, başkan Erdoğan kabul ediyor.
Sen ne hak ile yalanlıyorsun?

"Nereye harcandı diye yaygarası yapılan 128 milyar dolar, ne buhar olmuştur, ne de haksız ve hukuksuz yere herhangi birilerinin cebine girmiştir. Bu para ve çok daha fazlası, ekonominin aktörleri ve vatandaşımız arasında dolaşıma girmiş, yani yer değiştirmiş, ama sonuçta çoğu yine ülkemizin değeri olarak yurt içinde kalmıştır."
Ve bu "128 milyar dolar ne oldu?" Sorusuna 1 den fazla farklı cevap verdi diye biliyorum

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ülkeyi 19 yıl öncesi ile karşılaştırmayı ne zaman bırakacaksınız?

Ve bu "128 milyar dolar ne oldu?" Sorusuna 1 den farklı cevap verdi diye biliyorum
Aynen.
1 tane yetmez diye, bir çok farklı cevap verdi.
Hâlâ yalanlıyorlar.
Ayıp be.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
2002'de asgari ücret 184 251 937TL, gram altın 12.955.788 TL. Yani asgari ücretle 14 altın alabiliyorsun.
2021'de asgari ücret 2825TL, gram altın 503 lira, yani 5 altın alabiliyorsun, yatırım da yapamaz olduk.

Top Bottom