Neler Yeni

Cumhurbaşkanının 640 Milyon TL'lik Yazlık Sarayı İddiaları

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Ne? Yazlık saray mı? 300 oda mı?

#300odanerde

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,057
İsim
Muhammet Trabzon
Geçmiş olsun perma yiyeceğiz.
Hakaret ederseniz yersiniz tabii.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Fevkelade1i kim koruyacak reisi gel.
Bu sarayları adamın şahsına yapılıyormuş gibi algılamayı kesin. Cumhurbaşkanlığı makamına yapılıyor. Sonraki seçimde Erdoğan değil de başka birisi Cumhurbaşkanı olursa, sarayı o kullanacak. Ben sarayın yapılmasına karşı değilim fakat şu ekonomik durumda yapılmasına karşıyım. Sizin gibi, ideolojik fikirlerim uğruna yanlış gördüğümü de savunacak değilim.

Ayrıca, sizde ben de bu sarayı özgürce eleştirebiliyorsunuz. Fakat başka sarayları, köşkleri eleştiremiyoruz. En ufak bir eleştiri, hapis cezasıyla sonuçlanıyor.

Son düzenleme:

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Hakaret ederseniz yersiniz tabii.

Bu sarayları adamın şahsına yapılıyormuş gibi algılamayı kesin. Cumhurbaşkanlığı makamına yapılıyor. Sonraki seçimde Erdoğan değil de başka birisi Cumhurbaşkanı olursa, sarayı o kullanacak. Ben sarayın yapılmasına karşı değilim fakat şu ekonomik durumda yapılmasına karşıyım. Sizin gibi, ideolojik fikirlerim uğruna yanlış gördüğümü de savunacak değilim.

Ayrıca, sizde ben de bu sarayı özgürce eleştirebiliyorsunuz. Fakat başka sarayları, köşkleri eleştiremiyoruz. En ufak bir eleştiri, hapis cezasıyla sonuçlanıyor.
Hocam sizce de cumhur başkanın çok fazla maliyeti yok mu?
Ülkede geçinemeyen insanlar varken RTE bizim verdiğimiz para ile çok güzel mükemmel bir hayat yaşıyor ve üstelik bunların hiç birini hak etmiyor
Size soruyorum bu ülkeyi doğru yönetmek midir?

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,057
İsim
Muhammet Trabzon
Hocam sizce de cumhur başkanın çok fazla maliyeti yok mu?
Maliyetini bilmiyorum. Maaşını söylüyorsan, çok. Bana kalırsa Milletvekillerinin maaşı da çok. Hatta milletvekillerinin sayısının arttırılmasını da gereksiz buluyorum. 5 yıllık görevleri sonrasında emekli olmaları da haksızlık. 5 yıl vekillik yapayım, sonra hiç çalışmadan maaşımı yiyeyim... Güzel hayat.

Ülkede geçinemeyen insanlar varken RTE bizim verdiğimiz para ile çok güzel mükemmel bir hayat yaşıyor ve üstelik bunların hiç birini hak etmiyor
Ülkede geçinemeyen insan var diye, ülkenin Cumhurbaşkanı da mı geçinememeli? Hz. Ömer adaleti yok dünyada, kusura bakma. Bence hak ediyor. Adam bunca hastalığına rağmen, gece gündüz demeden çalışıyor. Açılıştan açılışa konuşuyor. Ana muhalefet lideri gibi, her şeyi eleştirip, hiçbir çözüm önerisi sunmasa; hak etmiyor derdim.

Size soruyorum bu ülkeyi doğru yönetmek midir?
Ülkeyi yönetmek saraylar, köşkler içinde oturmak değildir. Erdoğan'ın seyahat durumuna da bakarsan, saraylarda oturmadığını görebilirsin. Bu sarayları da genelde diplomatik ilişkilerde kullanıyor. Japonya'nın prensesi geldiğinde, bu köşklerden birinde ağırlamıştı mesela.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Maliyetini bilmiyorum. Maaşını söylüyorsan, çok. Bana kalırsa Milletvekillerinin maaşı da çok. Hatta milletvekillerinin sayısının arttırılmasını da gereksiz buluyorum. 5 yıllık görevleri sonrasında emekli olmaları da haksızlık. 5 yıl vekillik yapayım, sonra hiç çalışmadan maaşımı yiyeyim... Güzel hayat.

Ülkede geçinemeyen insan var diye, ülkenin Cumhurbaşkanı da mı geçinememeli? Hz. Ömer adaleti yok dünyada, kusura bakma. Bence hak ediyor. Adam bunca hastalığına rağmen, gece gündüz demeden çalışıyor. Açılıştan açılışa konuşuyor. Ana muhalefet lideri gibi, her şeyi eleştirip, hiçbir çözüm önerisi sunmasa; hak etmiyor derdim.

Ülkeyi yönetmek saraylar, köşkler içinde oturmak değildir. Erdoğan'ın seyahat durumuna da bakarsan, saraylarda oturmadığını görebilirsin. Bu sarayları da genelde diplomatik ilişkilerde kullanıyor. Japonya'nın prensesi geldiğinde, bu köşklerden birinde ağırlamıştı mesela.
Hocam ben cumhur başkanı geçinmesin demiyorum ve bu kadar çok saray olmasının hiç bir mantığı yok ayrıca Erdoğan bunların %1 i ni bile hak etmiyor Erdoğan bunları hak edecek hiç bir şey yapmadı.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben sarayın yapılmasına karşı değilim fakat şu ekonomik durumda yapılmasına karşıyım.
Hocam, devletin borçlanmasını konuşuyoruz. 2002'de bütçemiz ne kadarmış? Borçlanmamız, bunun yüzde kaçıymış? 2021'de devletin bütçesi ne kadar ve borcumuz ana paranın yüzde kaçı? Konuyu değiştirmeyin.

2002 bütçesi: 168,749,000,000 Türk lirası.
2021 bütçesi: 1,456,568,613,000 Türk lirası.

Bütçeyi bu kadar arttırmak, başarı değil midir?
Hocam ekonomik durumumuzun iyiye gittiğini belirtmişsiniz bu mesajda da, şu durumda ekonomik durumda yapılmasına karşıyım yazmışsınız, kendinizle çelişiyorsunuz.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Hocam ekonomik durumumuzun iyiye gittiğini belirtmişsiniz bu mesajda da, şu durumda ekonomik durumda yapılmasına karşıyım yazmışsınız, kendinizle çelişiyorsunuz.
Bahane is loading...
Yakın zamanda @Fevkelade1i den mükemmel bir bahane göreceğiz.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,057
İsim
Muhammet Trabzon
Kaplanharun'un yeni hesabı mısın? Ona göre muhatap alacağım.

Ekonomik durumumuzu 2002 ve öncesiyle kıyaslarsan iyiyiz. Ak Parti dönemleri içerisinde kıyaslarsan kötüyüz.

Bahane is loading...
Yakın zamanda @Fevkelade1i den mükemmel bir bahane göreceğiz.
Boş yapıyorsun.

Hocam ben cumhur başkanı geçinmesin demiyorum ve bu kadar çok saray olmasının hiç bir mantığı yok ayrıca Erdoğan bunların %1 i ni bile hak etmiyor Erdoğan bunları hak edecek hiç bir şey yapmadı.
Kriter senin veya benim hak edip etmediğini söylememiz değil. Seçimler. Halk sarayları da biliyor, Erdoğan'ın icraatlerini de. Ve girdiği her seçimi %50'nin üzerinde bir oy oranıyla kazanıyor. Sokakta gördüğünüz her iki kişiden birisi Erdoğan'a oy veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,171
Üyeler
162,784
Son üye
murobaskan
Top Bottom