Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@Fevkelade1i kim koruyacak reisi gel.
Geçmiş olsun perma yiyeceğiz.@Fevkelade1i kim koruyacak reisi gel.
@Fevkelade1i kim koruyacak reisi gel.
Hakaret ederseniz yersiniz tabii.Geçmiş olsun perma yiyeceğiz.
Bu sarayları adamın şahsına yapılıyormuş gibi algılamayı kesin. Cumhurbaşkanlığı makamına yapılıyor. Sonraki seçimde Erdoğan değil de başka birisi Cumhurbaşkanı olursa, sarayı o kullanacak. Ben sarayın yapılmasına karşı değilim fakat şu ekonomik durumda yapılmasına karşıyım. Sizin gibi, ideolojik fikirlerim uğruna yanlış gördüğümü de savunacak değilim.@Fevkelade1i kim koruyacak reisi gel.
Hocam sizce de cumhur başkanın çok fazla maliyeti yok mu?Hakaret ederseniz yersiniz tabii.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sarayları adamın şahsına yapılıyormuş gibi algılamayı kesin. Cumhurbaşkanlığı makamına yapılıyor. Sonraki seçimde Erdoğan değil de başka birisi Cumhurbaşkanı olursa, sarayı o kullanacak. Ben sarayın yapılmasına karşı değilim fakat şu ekonomik durumda yapılmasına karşıyım. Sizin gibi, ideolojik fikirlerim uğruna yanlış gördüğümü de savunacak değilim.
Ayrıca, sizde ben de bu sarayı özgürce eleştirebiliyorsunuz. Fakat başka sarayları, köşkleri eleştiremiyoruz. En ufak bir eleştiri, hapis cezasıyla sonuçlanıyor.
JumpScare galıba
Maliyetini bilmiyorum. Maaşını söylüyorsan, çok. Bana kalırsa Milletvekillerinin maaşı da çok. Hatta milletvekillerinin sayısının arttırılmasını da gereksiz buluyorum. 5 yıllık görevleri sonrasında emekli olmaları da haksızlık. 5 yıl vekillik yapayım, sonra hiç çalışmadan maaşımı yiyeyim... Güzel hayat.Hocam sizce de cumhur başkanın çok fazla maliyeti yok mu?
Ülkede geçinemeyen insan var diye, ülkenin Cumhurbaşkanı da mı geçinememeli? Hz. Ömer adaleti yok dünyada, kusura bakma. Bence hak ediyor. Adam bunca hastalığına rağmen, gece gündüz demeden çalışıyor. Açılıştan açılışa konuşuyor. Ana muhalefet lideri gibi, her şeyi eleştirip, hiçbir çözüm önerisi sunmasa; hak etmiyor derdim.Ülkede geçinemeyen insanlar varken RTE bizim verdiğimiz para ile çok güzel mükemmel bir hayat yaşıyor ve üstelik bunların hiç birini hak etmiyor
Ülkeyi yönetmek saraylar, köşkler içinde oturmak değildir. Erdoğan'ın seyahat durumuna da bakarsan, saraylarda oturmadığını görebilirsin. Bu sarayları da genelde diplomatik ilişkilerde kullanıyor. Japonya'nın prensesi geldiğinde, bu köşklerden birinde ağırlamıştı mesela.Size soruyorum bu ülkeyi doğru yönetmek midir?
Hocam ben cumhur başkanı geçinmesin demiyorum ve bu kadar çok saray olmasının hiç bir mantığı yok ayrıca Erdoğan bunların %1 i ni bile hak etmiyor Erdoğan bunları hak edecek hiç bir şey yapmadı.Maliyetini bilmiyorum. Maaşını söylüyorsan, çok. Bana kalırsa Milletvekillerinin maaşı da çok. Hatta milletvekillerinin sayısının arttırılmasını da gereksiz buluyorum. 5 yıllık görevleri sonrasında emekli olmaları da haksızlık. 5 yıl vekillik yapayım, sonra hiç çalışmadan maaşımı yiyeyim... Güzel hayat.
Ülkede geçinemeyen insan var diye, ülkenin Cumhurbaşkanı da mı geçinememeli? Hz. Ömer adaleti yok dünyada, kusura bakma. Bence hak ediyor. Adam bunca hastalığına rağmen, gece gündüz demeden çalışıyor. Açılıştan açılışa konuşuyor. Ana muhalefet lideri gibi, her şeyi eleştirip, hiçbir çözüm önerisi sunmasa; hak etmiyor derdim.
Ülkeyi yönetmek saraylar, köşkler içinde oturmak değildir. Erdoğan'ın seyahat durumuna da bakarsan, saraylarda oturmadığını görebilirsin. Bu sarayları da genelde diplomatik ilişkilerde kullanıyor. Japonya'nın prensesi geldiğinde, bu köşklerden birinde ağırlamıştı mesela.
Ben sarayın yapılmasına karşı değilim fakat şu ekonomik durumda yapılmasına karşıyım.
Hocam ekonomik durumumuzun iyiye gittiğini belirtmişsiniz bu mesajda da, şu durumda ekonomik durumda yapılmasına karşıyım yazmışsınız, kendinizle çelişiyorsunuz.Hocam, devletin borçlanmasını konuşuyoruz. 2002'de bütçemiz ne kadarmış? Borçlanmamız, bunun yüzde kaçıymış? 2021'de devletin bütçesi ne kadar ve borcumuz ana paranın yüzde kaçı? Konuyu değiştirmeyin.
2002 bütçesi: 168,749,000,000 Türk lirası.
2021 bütçesi: 1,456,568,613,000 Türk lirası.
Bütçeyi bu kadar arttırmak, başarı değil midir?
Bahane is loading...Hocam ekonomik durumumuzun iyiye gittiğini belirtmişsiniz bu mesajda da, şu durumda ekonomik durumda yapılmasına karşıyım yazmışsınız, kendinizle çelişiyorsunuz.
Kaplanharun'un yeni hesabı mısın? Ona göre muhatap alacağım.Hocam ekonomik durumumuzun iyiye gittiğini belirtmişsiniz bu mesajda da, şu durumda ekonomik durumda yapılmasına karşıyım yazmışsınız, kendinizle çelişiyorsunuz.
Boş yapıyorsun.Bahane is loading...
Yakın zamanda @Fevkelade1i den mükemmel bir bahane göreceğiz.
Kriter senin veya benim hak edip etmediğini söylememiz değil. Seçimler. Halk sarayları da biliyor, Erdoğan'ın icraatlerini de. Ve girdiği her seçimi %50'nin üzerinde bir oy oranıyla kazanıyor. Sokakta gördüğünüz her iki kişiden birisi Erdoğan'a oy veriyor.Hocam ben cumhur başkanı geçinmesin demiyorum ve bu kadar çok saray olmasının hiç bir mantığı yok ayrıca Erdoğan bunların %1 i ni bile hak etmiyor Erdoğan bunları hak edecek hiç bir şey yapmadı.