Neler Yeni

Cup motor modifiye onerisi

AnılFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Anıl Saraç
arora kasırga motorum var modifiye etmek istiyorum abartmadan daha dogrusu keko tarzina kacmadan suanlik planim motoru komple siyaha boyamak ve stoba film cekmek her turlu tavsiyenizi bekliyorum

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
arora kasırga motorum var modifiye etmek istiyorum abartmadan daha dogrusu keko tarzina kacmadan suanlik planim motoru komple siyaha boyamak ve stoba film cekmek her turlu tavsiyenizi bekliyorum
Motoru boyarsan ruhsata işletmen lazım yoksa trafikten men olur ilk çevirmede. 2. Olarak stoplara film çekmenin de cezası var. Bence hiç elleşme kalsın. Orijinal iyidir. Ona harcayacağın parayla depo depo benzin alırsın.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,099
İsim
.
O motorun neyini modifiye edeceksin hocam öyle kullan

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
cuplar sade hali ile iyi güzelleştirmeye çalışcıkça çirkinleşmeye başlıyolar ama arkasında ki demiri sökersen güzel olur bir de arora smartın jantları gibi bir jant alırsan daha iyi durur.

AnılFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Anıl Saraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Motoru boyarsan ruhsata işletmen lazım yoksa trafikten men olur ilk çevirmede. 2. Olarak stoplara film çekmenin de cezası var. Bence hiç elleşme kalsın. Orijinal iyidir. Ona harcayacağın parayla depo depo benzin alırsın.
hocam boyasi soldugu icin tekrwr boya atiyorum orjinal rengiyle ayni renk stop kismida yasadigim yerde pek umursamiyorlar o tarz seyleri kadk ve ehliyete bakip geciyorlar gunduzleri gozukup gozukmedigine gore karar vericem film isini gozukmuyorsa yapmayi dusunmuyorum

AnılFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Anıl Saraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cuplar sade hali ile iyi güzelleştirmeye çalışcıkça çirkinleşmeye başlıyolar ama arkasında ki demiri sökersen güzel olur bir de arora smartın jantları gibi bir jant alırsan daha iyi durur.
hocam bende farkindayim bu durumun aslinda fakat soyle bir sorun var rengi soldu motorun asiri derecede orjinal rengine boyamaya basladim bu seferde stickerlar falanda gitti dogal olarak tum kaporta bombos kaldi bu seferde

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam bende farkindayim bu durumun aslinda fakat soyle bir sorun var rengi soldu motorun asiri derecede orjinal rengine boyamaya basladim bu seferde stickerlar falanda gitti dogal olarak tum kaporta bombos kaldi bu seferde
Hocam benim arkadaşda vardı brezilya işi yap derim hafifletilmiş boş bir kaç sticker ile tamamdır

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
bir kac sticker atarsan cok hos olur acikcasi pek anlamadim cunku
Hocam sticekler renkli böyle ejderhalı ama çocuk işi değil genç işi birde siyah üstüne yeşil yada yeşil üstüne uç kısımları lacivert ve ya mavinin herhangi bir tonu içi de kapalı yeşil olunca güzel duruyor brezilya işi cuplara bak dediğimi anlarsin.

AnılFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Anıl Saraç
Hocam sticekler renkli böyle ejderhalı ama çocuk işi değil genç işi birde siyah üstüne yeşil yada yeşil üstüne uç kısımları lacivert ve ya mavinin herhangi bir tonu içi de kapalı yeşil olunca güzel duruyor brezilya işi cuplara bak dediğimi anlarsin.
hemen bakiyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bulamadim siz bir kac fotograf atarsaniz veya sticklerdan ornek atarsaniz cok guzel olur kusura bakmayin ugrastiriyorum biraz

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hemen bakiyorum hocam

hocam bulamadim siz bir kac fotograf atarsaniz veya sticklerdan ornek atarsaniz cok guzel olur kusura bakmayin ugrastiriyorum biraz
1.dakikadaki gibi ama sepetsiz hali

Fotoğraf bulamadım ama bu iş görür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,036,642
Üyeler
164,353
Son üye