hocam güzel yorumlar gördüm. ayrıca orta seviye bir sistemde sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
@yusuf7878 işin uzmanı açıklasın detaylıca neden alınmayacağınıhocam güzel yorumlar gördüm. ayrıca orta seviye bir sistemde sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
Pahaliya gelmiş oluyorİncehesaptaki Curios 9060XT hazır sistemi bu şekilde özelleştirip almayı düşünüyorum. Nasıl sizce?
başka bi öneriniz var mı?Pahaliya gelmiş oluyor
Cuma günü 30k sistem verdi ozellestirince 33 k ya daha iyiydi fsp kasa felan vardi bekle cumayi ya da baska sitelerede aksam bakar atarim sana şuan çalışıyorum hatirlat yada pm.atbaşka bi öneriniz var mı?
Hocam aşağı yukarı aynı sistemi topladım bende 32 ram vardı anakartım asus b650m-r ekran kartıda sapphire. Bu biraz daha pahalıya gibi geldi banaİncehesaptaki Curios 9060XT hazır sistemi bu şekilde özelleştirip almayı düşünüyorum. Nasıl sizce?
@hasan23w ne idüğü belli değil. İç bileşenleri muallakta. Belki de ripple değerleri tavandır. Eğer öyleyse kendine zarar vermeyi bırak sistemdeki bileşenleri daha da zorlar. Özellikle anakarttaki ve ekran kartındaki VRM'leri gereksiz yere yorar.
Hocam sistem toplamayla ilgiki bilgim yok o yüzden hazır sistem bakıyorum. Ayrıca bu sistemdeki anakart daha iyi bir anakart RAM, SSD bilmiyorum sizdekileri. Ekran Kartı olarak da Powercolor kötü değil Sapphireden. Buradaki tek korkum kasa zaten benimde.Hocam aşağı yukarı aynı sistemi topladım bende 32 ram vardı anakartım asus b650m-r ekran kartıda sapphire. Bu biraz daha pahalıya gibi geldi bana
Peki hocam kasa öneriniz var mıdır? Özelleştirme kısmından.![]()
Curious 9060XT | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kardeşim unut su sistemi aksam baska bulcam sana diyorumPeki hocam kasa öneriniz var mıdır? Özelleştirme kısmından.![]()
Curious 9060XT | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sistem toplamayla ilgiki bilgim yok o yüzden hazır sistem bakıyorum. Ayrıca bu sistemdeki anakart daha iyi bir anakart RAM, SSD bilmiyorum sizdekileri. Ekran Kartı olarak da Powercolor kötü değil Sapphireden. Buradaki tek korkum kasa zaten benimde.
şimdi sıkıntı yok mu yoksa pahalı mı sistem genel olarak?
hocam tamam sadece fikir alıyorum insanlardan akşam etiketleyeceğim zaten sizi.Kardeşim unut su sistemi aksam baska bulcam sana diyorum