Curved panelde çamur gibi görüntü

Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar monitörüm curved. Eyv ips değil ama videoların çamur gibi olması da normal değil bence? Niye böyle normal midir sizce? DP ile hdmi farkı olabilir mi?

curved ise VA'dır bence normal.

O kadarını bilemem ama DP ile bağlayıp çözünürlüğünüzü kontrol edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

curved ips çok nadir ve pahalı. Genelleme yaptım o yüzden
DP deyim şuan HDMI daha iyi değil dimi bilginiz var mı

VA panel dizi-film konusunda gayet iyidir çünkü siyah derinliği bariz daha iyi. Çamurdan kastınız ne? Yazılımsal bir sorun olabilir.

va panel çamur felan değil sizde sorun başka bir şey

Bende curved va panel var çok ta beğeniyorum görüntüsünü

Arkadaşlar monitörüm curved. Eyv ips değil ama videoların çamur gibi olması da normal değil bence? Niye böyle normal midir sizce? DP ile hdmi farkı olabilir mi?
panel teknolojisine göre değişiyor. eski tip bir panelse ips tn va farketmez çamurlaşır. güncel panellerde ips tn va farketmez çamurlaşma yapmaması gerekiyor. anca 32 inch 1080p çözünürlüklerde çamurlaşma başlıyor. daha düşük inch panellerde çamurlaşma pek görmedim. hatta şuan 27inch ips kullanıyorum zamanında 27 inch alma çamurlaşır diyenler vardı nerde onlar çok merak ediyorum.

Monitör marka model nedir? Monitörün ayarlarından sıfırlama yapmayı denediniz mi veya farklı çözünürlük-Hz seçeneklerinde test ettiniz mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,986
Üyeler
187,275
Son üye
ironbeagle02
Geri