Öneri Custom Klavye ekıpmanları satmak

fahrettinaga

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
816
merhaba dostlar sırketım var trendyol hesabımda var benım aklımda cınden swıtch/kasa/keycaps getırmek trde custom yapanların sayısı fazla ve tr malı ısteyenler 4 katı fark odemek zorunda ben 200 aldım mı 300e satarım sadece ve baktıgımda 8 kat koyan adamdan alan cok kısı var fıkır guzel mı rısk alınır mı

merhaba dostlar sırketım var trendyol hesabımda var benım aklımda cınden swıtch/kasa/keycaps getırmek trde custom yapanların sayısı fazla ve tr malı ısteyenler 4 katı fark odemek zorunda ben 200 aldım mı 300e satarım sadece ve baktıgımda 8 kat koyan adamdan alan cok kısı var fıkır guzel mı rısk alınır mı
uyguna klavye satarsanız alınır yani de ne demeye anlattığınızı anlayamadım

Güzel keycap getirirsen alan çok olur desenli homojen saysam hastası çok usta

bunu mesela
veya bunu 670tlye falan geliyor son attigim hersey dahil 900den okutur muyum kafasinda
Post automatically merged:

Güzel keycap getirirsen alan çok olur desenli homojen saysam hastası çok usta
keycaps getircem puding-xda falan cok saol oneri icin peki garanti isini nasil yapam garanti olmazsa adam gider ordan alir haksiz miyim

kendi garantimi nasil yapcam kayit falan gerekiyor mu

birde mesela tum herseyi toplayip satma fikride var aklimda o nasil olur

Aliexpresle ayni fiyata satmassan olmaz artik aliezpres 1 haftada getiriyo turkiyeye custom klavye alcak kişide alinin güvenli olduğunu bilir zaten araştırmıştır boş iş o yüzden

Yani keycapsler gider ama aliexpress markasının keycapslerini 300 400e satamazsın gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,756
Üyeler
190,969
Son üye
Eray57
Geri