Alüminyum almanı tavsiye ederim. Bu siteden vergi çıkıyor mu bilmiyorum, büyük ihtimal çıkıyordur. Kaliteli tam istiyorsan alüminyum almak en mantıklısı.Bende fazla bulamiyorum aramama rağmen. Numlock olan kitler baya ender
Bide pahalı .
Bildiğin varmi peki bütçeyi şu kadar artırıp al dediğin?
Hocam şöyle bir kit buldum sizce nasil ? Fiyatı da uygun . Rgb ve tri mod mevcutAlüminyum almanı tavsiye ederim. Bu siteden vergi çıkıyor mu bilmiyorum, büyük ihtimal çıkıyordur. Kaliteli tam istiyorsan alüminyum almak en mantıklısı.
M5W'nin 3000 Mah ve Alüminyum olmayan versiyonu, alınır gibi gözüküyor. Baştan belirteyim bunların 3000 Mah versiyonlarının şarjı çok gitmiyor, bendeki 5087B'nin şarjı RGB kapalı günde 14 saat kullanımda 1.2 hafta, RGB açıkken 2.5 gün yetiyor. Hocam zaten 5 pin olan klavyeler 3 pin de destekliyor.Hocam şöyle bir kit buldum sizce nasil ? Fiyatı da uygun . Rgb ve tri mod mevcut
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Akko MonsGeek MG108B mekanik klavye kiti tri-mod RGB 5-Pin çalışırken değiştirilebilir USB tip-c/2.4GHz/BT5.0 kablosuz oyun klavyesi - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Switch için 5pin yazıyor ama bendeki 3 pin olanlar uyarmi?
zaten sarmal kablo almıştım. canım sıkılınca kablosuz kullanıyorum. güzel diyorsan hafta sonu sipariş etmeyi düşünüyorum .M5W'nin 3000 Mah ve Alüminyum olmayan versiyonu, alınır gibi gözüküyor. Baştan belirteyim bunların 3000 Mah versiyonlarının şarjı çok gitmiyor, bendeki 5087B'nin şarjı RGB kapalı günde 14 saat kullanımda 1.2 hafta, RGB açıkken 2.5 gün yetiyor. Hocam zaten 5 pin olan klavyeler 3 pin de destekliyor.
MG108W ile tek farkı 3 mod ve 3000 Mah olması sanırsam. MG108W stoklarda olmadığı için mecbur bu var en ucuza.zaten sarmal kablo almıştım. canım sıkılınca kablosuz kullanıyorum. güzel diyorsan hafta sonu sipariş etmeyi düşünüyorum .
MG75W'ye güzel diyenler var, bu da güzeldir büyük ihtimal. Klavyeyi beğenirseniz yazarsanız sevinirim bi ara ben de sipariş edebilirim.eyw hocam yardım için .