Öneri Custom mekanik klavye icin numlock olan kit onerisi

HouSH

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,653
Merhabalar elimde switch ve keycaps var .
Fazladan numlocklu bir klavye istiyorum .
Switch 3 pinlik mx olan ( + )
Buna uygun numlock olan custom klavye öneriniz varmidir ? Bütçe en fazla 2.5 k.
1k da olabilir .

Bütçenize uygun kit bir tek MG108W var onda da RGB yok.

Bütçenize uygun kit bir tek MG108W var onda da RGB yok.
Bende fazla bulamiyorum aramama rağmen. Numlock olan kitler baya ender :D
Bide pahalı .
Bildiğin varmi peki bütçeyi şu kadar artırıp al dediğin?

Son düzenleme:
Alüminyum almanı tavsiye ederim. Bu siteden vergi çıkıyor mu bilmiyorum, büyük ihtimal çıkıyordur. Kaliteli tam istiyorsan alüminyum almak en mantıklısı.
Hocam şöyle bir kit buldum sizce nasil ? Fiyatı da uygun . Rgb ve tri mod mevcut
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Switch için 5pin yazıyor ama bendeki 3 pin olanlar uyarmi?

Hocam şöyle bir kit buldum sizce nasil ? Fiyatı da uygun . Rgb ve tri mod mevcut

Switch için 5pin yazıyor ama bendeki 3 pin olanlar uyarmi?
M5W'nin 3000 Mah ve Alüminyum olmayan versiyonu, alınır gibi gözüküyor. Baştan belirteyim bunların 3000 Mah versiyonlarının şarjı çok gitmiyor, bendeki 5087B'nin şarjı RGB kapalı günde 14 saat kullanımda 1.2 hafta, RGB açıkken 2.5 gün yetiyor. Hocam zaten 5 pin olan klavyeler 3 pin de destekliyor.

M5W'nin 3000 Mah ve Alüminyum olmayan versiyonu, alınır gibi gözüküyor. Baştan belirteyim bunların 3000 Mah versiyonlarının şarjı çok gitmiyor, bendeki 5087B'nin şarjı RGB kapalı günde 14 saat kullanımda 1.2 hafta, RGB açıkken 2.5 gün yetiyor. Hocam zaten 5 pin olan klavyeler 3 pin de destekliyor.
zaten sarmal kablo almıştım. canım sıkılınca kablosuz kullanıyorum. güzel diyorsan hafta sonu sipariş etmeyi düşünüyorum .

zaten sarmal kablo almıştım. canım sıkılınca kablosuz kullanıyorum. güzel diyorsan hafta sonu sipariş etmeyi düşünüyorum .
MG108W ile tek farkı 3 mod ve 3000 Mah olması sanırsam. MG108W stoklarda olmadığı için mecbur bu var en ucuza.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,971
Üyeler
191,190
Son üye
AeternaVictrixx
Geri