Cuvred monitör rekabetçi oyunlar için nasıl

E-spor için gerçek tepkime süresinden dolayı TN panel tercih edilmeli. Onun dışında IPS ve Va panel zevk işi.

Sistemin 5800x 6700xt li. Kaldıracağını düşünüyorum:)
Kaldırır o zaman. alınabilir. sistemden de anladığım üzere diğer oyunlarıda oynayacaksınız değil mi? hayatınız valo değil?

Ayrıca yukarıdaki MSI rapid IPS yani pazarlama taktiği düz IPS panelle aynı.

Güzel ben asusun bir tane modelini buldum

Kaldırır o zaman. alınabilir. sistemden de anladığım üzere diğer oyunlarıda oynayacaksınız değil mi? hayatınız valo değil?
Valo oynamıyorum kardeşim:) mmorg oynuyorum daha çok kalan zamanlarda pubg cs coolofduty . Çalıştığım için pek vakitte olmuyor açıkcası.

Valo oynamıyorum kardeşim:) mmorg oynuyorum daha çok kalan zamanlarda PUBG cs coolofduty . Çalıştığım için pek vakitte olmuyor açıkcası.
MMORPG'lerde çok işine yarar hocam 2K ekran. Metin2 felan oynuyorsan 8 çar afgan farmı yapabilirsin XD.
Birde bakmak istersen, yeni G7'ler çıkmış. IPS panel olmuşlar. linkini atayım.

Kafam iyice karıştı desem yeridir ama internet cafe taktıği mantıklı geldi. Bu adada bende sürekli valo yada cs oynamıyorum neredeyse bütün oyun tarzlarından sevdiğim ve oynadığım oyunlar var

Kafam iyice karıştı desem yeridir ama internet cafe taktıği mantıklı geldi. Bu adada bende sürekli valo yada cs oynamıyorum neredeyse bütün oyun tarzlarından sevdiğim ve oynadığım oyunlar var
Hocam ben curveda karşı onyargiliydim ama biraz zaman geçirdikten sonra zaten düz monitormus gibi geliyor fark yok diyorsun yani önerim gidip dene ama azar azar süreyle değil 1 gün curved 1 gün düz monitör dene

IPS al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,258
Üyeler
185,395
Son üye
Babulusavar
Geri