Bana kalırsa pahalı https://www.amazon.com.tr/Dell-Alie...x=alienware+240hz,electronics,119&sr=1-1&th=1 bu 240hz bir de
Sistemin 5800x 6700xt li. Kaldıracağını düşünüyorumGüzel ama 2K'yı sisteminiz kaldırır mı?
Kaldırır o zaman. alınabilir. sistemden de anladığım üzere diğer oyunlarıda oynayacaksınız değil mi? hayatınız valo değil?Sistemin 5800x 6700xt li. Kaldıracağını düşünüyorum![]()
2K ile FPS tarzı oyunlar oynamakta bana mantıklı gelmiyor maks performans içinGüzel ama 2K'yı sisteminiz kaldırır mı?
Güzel ben asusun bir tane modelini buldum
Valo oynamıyorum kardeşimKaldırır o zaman. alınabilir. sistemden de anladığım üzere diğer oyunlarıda oynayacaksınız değil mi? hayatınız valo değil?
MMORPG'lerde çok işine yarar hocam 2K ekran. Metin2 felan oynuyorsan 8 çar afgan farmı yapabilirsin XD.Valo oynamıyorum kardeşimmmorg oynuyorum daha çok kalan zamanlarda PUBG cs coolofduty . Çalıştığım için pek vakitte olmuyor açıkcası.
Hocam ben curveda karşı onyargiliydim ama biraz zaman geçirdikten sonra zaten düz monitormus gibi geliyor fark yok diyorsun yani önerim gidip dene ama azar azar süreyle değil 1 gün curved 1 gün düz monitör deneKafam iyice karıştı desem yeridir ama internet cafe taktıği mantıklı geldi. Bu adada bende sürekli valo yada cs oynamıyorum neredeyse bütün oyun tarzlarından sevdiğim ve oynadığım oyunlar var
IPS al.Kafam iyice karıştı desem yeridir ama internet cafe taktıği mantıklı geldi. Bu adada bende sürekli valo yada cs oynamıyorum neredeyse bütün oyun tarzlarından sevdiğim ve oynadığım oyunlar var