Neler Yeni

Cüzdanım Kayboldu *Bilgi Almam Gerekiyor Acil!*

Critaes

80+ Bronze
Başlıkta görüldüğü gibi cüzdanım kayboldu, içindeki para umurumda değil. Kartlarım vardı içinde Yapı Kredi ve Ziraat Bankalarına ait. Bankayı hemen arayıp iptal ettirdim bütün kartları, bir de e-devletten nüfus cüzdanı kayıp ihbarında bulundum. Yardımcı olmanızı istediğim şey;
Evet cüzdanım gitti, içindeki paralar gitti, kredi kartı ve banka kartları da gitti, nüfus cüzdanım da gitti. Tek sorun bunların gitmesi ise önemli değil. Benim korkum kredi kartı, banka kartı, ve nüfus cüzdanı bilgilerimi kötü amaçlı kullanmaları. Kredi Kartı ve Banka kartını iptal ettirdim kayıp ihbarı verdim. Nüfus cüzdanında da kayıp ihbarı verdim. Şimdi Kredi kartı, banka kartı ve nüfus cüzdanımla bir şey yapamazlar değil mi? Bir de onları yenilettiğim zaman, maddi sorunlar dışında bir sorun çıkmaz değil mi? Yardımlarınızı bekliyorum..

2mApoo

80+ Silver
Genellikle benim babam kartlar kaybolunca iptal ediyor. Bu yeterlidir. Tüm kartlarını iptal ettikten emin olduktan sonra bişey yapamazlar. Şuana kadar bizim hiçbişey olmadı çünkü. Nüfus cüzdanınla ise pek bişey yapabileceklerini sanmıyorum. Çünkü senin doğrudan iznin olmadan pek bişey yapamazlar. Olsa olsa çok küçük şeyler oda halledilir çok dert etme.
İptal et , kayıp başvurusu ver yeterli olur usta.
Geçmiş olsun

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genellikle benim babam kartlar kaybolunca iptal ediyor. Bu yeterlidir. Tüm kartlarını iptal ettikten emin olduktan sonra bişey yapamazlar. Şuana kadar bizim hiçbişey olmadı çünkü. Nüfus cüzdanınla ise pek bişey yapabileceklerini sanmıyorum. Çünkü senin doğrudan iznin olmadan pek bişey yapamazlar. Olsa olsa çok küçük şeyler oda halledilir çok dert etme.
İptal et , kayıp başvurusu ver yeterli olur usta.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim cevap için. İlk kez böyle bir şey başıma geldiği için otomatik olarak bir tedirginlik ve telaş içine giriyor insan. Çalıştığım avm de düştüyse eğer danışmaya sorarım yarın. Az önce güvenliğe sordum ve ihbar gelmediğini söylediler. Aynı zamanda defteri kontrol etti ve bir gün içinde bayağı bir kayıp olayı yaşandığını gördüm benim dışında. Yapabileceğim her şeyi de yaptım.
Hani tekrar içim rahat olsun diye sormak istiyorum, kayıp ihbarı verdim kartlarım yenilenecek. Kimlik kartı içinde kayıp ihbarında bulundum e devletten. Şuan biri ele geçirse bile benim aleyhime bir şey yapamaz değil mi?

2mApoo

80+ Silver
Birini yada birşeyini kaybedince oluşan o hissi çok iyi biliyorum hocam :cry::cry:

Şaka bir yana kredi kartlarını ve hesap kartlarını banka hemen iptal ettiyse en ufak bir şey bile yapamazlar.
Kimlik içinse dediğim gibi çoğu şey için yüksek izinler almaları lazım kimlik sahibinden. Ve doğrudan senin iznin olmadıkça abartı bişey yapabileceklerini düşünmüyorum. Telefon numaran - imzan fln önemli yani hocam.

E okula fln girmeye çalışırlar en fazla :D Ama o bile imkansız okul numaran ....
Neyse çok çok geçmiş olsun

Critaes

80+ Bronze
Birini yada birşeyini kaybedince oluşan o hissi çok iyi biliyorum hocam :cry::cry:

Şaka bir yana kredi kartlarını ve hesap kartlarını banka hemen iptal ettiyse en ufak bir şey bile yapamazlar.
Kimlik içinse dediğim gibi çoğu şey için yüksek izinler almaları lazım kimlik sahibinden. Ve doğrudan senin iznin olmadıkça abartı bişey yapabileceklerini düşünmüyorum. Telefon numaran - imzan fln önemli yani hocam.

E okula fln girmeye çalışırlar en fazla :D Ama o bile imkansız okul numaran ....
Neyse çok çok geçmiş olsun
Tekrardan teşekkür ederim bilgilendirme için. birini kaybetme acısını da yaşadım kısa bir zaman önce, şimdi de bir şeyimi kaybetme hissini de yaşıyorum. Üst üste olunca hepsi ister istemez dengem şaştı :')

2mApoo

80+ Silver
Tekrardan teşekkür ederim bilgilendirme için. birini kaybetme acısını da yaşadım kısa bir zaman önce, şimdi de bir şeyimi kaybetme hissini de yaşıyorum. Üst üste olunca hepsi ister istemez dengem şaştı :')
Yaa konudan bağımsız içimi dökeyim aylar önce 1 defa yaşamıştım ve şuan aynı şey tekrar yaşanıyor sanki. Ellerimden kayıp gidiyor ama ben pek bişey yapamıyorum.
Yada ben öyle düşünüyorum sadece emin değilim umarım yanlış düşünüyorum ve hala devam edebiliriz :'(

Onun içinde geçmiş olsun hocam

Critaes

80+ Bronze
Yaa konudan bağımsız içimi dökeyim aylar önce 1 defa yaşamıştım ve şuan aynı şey tekrar yaşanıyor sanki. Ellerimden kayıp gidiyor ama ben pek bişey yapamıyorum.
Yada ben öyle düşünüyorum sadece emin değilim umarım yanlış düşünüyorum ve hala devam edebiliriz :'(

Onun içinde geçmiş olsun hocam
Konudan bağımsız ben de içimi dökeyim hazır dertlenmişken. Aynı durumu bende yaşadım, hani öyle bir his ki öyle güzel devam ediyor ki, öyle güzel seviyorsun ki saf bir şekilde. Kaybetmekten korkuyorsun, her şey güzel giderken "Ya giderse, ya bir gün biterse?" sorusu aklını çeliyor sürekli. Ve o aklımı çelen şey gerçekleşti ve benim onu istemeden kalbini kırmam yüzünden gerçekleşti... Sana tavsiyem çok fazla bağlanma, psikolojik olarak kendini hazırla ona göre. Yoksa her olayda o gitmesin diye ister istemez çok temkinli ve kıskanç yaklaştığın için onu sıkabilirsin veya istemeden kalbini kırabilirsin. Nitekim bende öyle oldu, geçirdiğimiz zamanları hayatım boyunca unutacağımı sanmıyorum, yeni birisi gelse bile onun yeri hep özel olarak kalacak gibi ister istemez. Sana tavsiyem içinden gelen saf duyguyla hareket et, ama bunu bağlanma hissi ve kaybetme korkusu olmadan yap. Zamanınızı en güzel şekilde değerlendirin, şuan o senin elinde iken, ben sana kaybetmiş biri olarak tavsiye veriyorum. Umarım sizin sonunuz iyi olur ve üzülmezsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,239
Üyeler
163,128
Son üye
thegencoglu
Top Bottom