Cw sesi

erenwfurkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
145
Merhaba
İnternet tarayıcısı kulanırken mouse her hareket ettirdiğimde veya sayfayı aşagıya indirdigimde cw sesi artıyor.
Önceden Cw sesi oyunlarsa bile hiç rahatsız etmiyorken artık beni çıldırtacak yokmu şunun bir yöntemi araştırdım ama herkes yok diyor
daha önce bobinlere elektirik vermekle alaklı birşeyler okumuştum bir forumda hatırlamıyorum tam olarak bulamıdım konuyu.

Hocam hiçbir yöntem kalıcı olarak kesmiyor bence garantiye gönderin eğer var ise

Merhaba
İnternet tarayıcısı kulanırken mouse her hareket ettirdiğimde veya sayfayı aşagıya indirdigimde cw sesi artıyor.
Önceden Cw sesi oyunlarsa bile hiç rahatsız etmiyorken artık beni çıldırtacak yokmu şunun bir yöntemi araştırdım ama herkes yok diyor
daha önce bobinlere elektirik vermekle alaklı birşeyler okumuştum bir forumda hatırlamıyorum tam olarak bulamıdım konuyu.
Hangi kart?

Saphire 6700 12 gb xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garantiye göndersem çözümü varmı
Hocam belki değişim olabilir ben yurt dışındayım bendedir öyle bir sorun vardı ekran kartında örnek olarak arada oyun oynarken ekran falan gidiyor gibi bahaneler uydurdum ve değişim talep edildi, bu yaptığımı önermiyorum nede olsa kul hakkı sayılıyor.

Hocam belki değişim olabilir ben yurt dışındayım bendedir öyle bir sorun vardı ekran kartında örnek olarak arada oyun oynarken ekran falan gidiyor gibi bahaneler uydurdum ve değişim talep edildi, bu yaptığımı önermiyorum nede olsa kul hakkı sayılıyor.
Kardeşim teşekkür ederim deneyecem

Bu işemci ekran kartsız çalışıyormu bilgin varmı

Hocam vsnyc bios ayarı falan deneyin denerim belki biraz azaltır çok rahatsız edecek seviyedeyse garantiden faydalanın

Kardeşim teşekkür ederim deneyecem

Bu işemci ekran kartsız çalışıyormu bilgin varmı
Hayır 5600'ün içinde dahili gpu yok çalışmaz.

5600

ilk geldiginde garantiye girmiyor diye şey yapmadım zaten hiç yok gibiydi warzonede duyulmayacak kadar azdı
Çalışmaz hocam dahili gpu bulunmuyor.

Söylediğimi yap yaptığımı yapma asdfghj :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,180
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri