Arkadaşlar sarı siteden cwfli 256gb 15k ya Nintendo switch oled alınır mı? Daha önce hiç Nintendo deneyimim olmadı hatta hiç canlı bile görmedimNintendo switch 2 oyunları çok pahalı geldi önerir misiniz? 1.versiyonu
Eğer sıfır alacaksan zarara girersin. Çipli OLED modellerini ikinci elde 12-13K’ya bulabilirsin. Ama illa sıfır alırım diyorsan 15K normal fiyat, çünkü ithal OLED’lerin sıfır fiyatı 12-12.5K’dan başlıyor, üzerine 2.5K da çip taktırma ücreti ekleniyor. ‘Switch 2 varken Switch alınır mı?’ dersen, kesinlikle alınır. Çünkü hâlâ binlerce oyun barındırıyor ve ikinci cihaz çıkmış olmasına rağmen birinci cihaz için oyunlar çıkmaya devam ediyor. Yani gönül rahatlığıyla alabilirsin. Switch hakkında her şeyi sorabilirsin; oldukça hâkim olduğum bir konu. Hatta ucuz oyun satın alımıyla alakalı hazırladığım rehberim bile var.
Biliyorum bu arkadaşı çipleri de khalkedona taktırıyor. Açıkçası ben 15k vermezdim Oled çip takılması en zor model biraz daha ucuza bulayım derken enkaz da satın alabilirsin. Ancak benim kafam rahat olsun param da var dersen bu ilandakini alabilirsin
Switch 2 çipli beklemek mantıklı mı sizce yakın zamanda kırılabilir mi?Eğer sıfır alacaksan zarara girersin. Çipli OLED modellerini ikinci elde 12-13K’ya bulabilirsin. Ama illa sıfır alırım diyorsan 15K normal fiyat, çünkü ithal OLED’lerin sıfır fiyatı 12-12.5K’dan başlıyor, üzerine 2.5K da çip taktırma ücreti ekleniyor. ‘Switch 2 varken Switch alınır mı?’ dersen, kesinlikle alınır. Çünkü hâlâ binlerce oyun barındırıyor ve ikinci cihaz çıkmış olmasına rağmen birinci cihaz için oyunlar çıkmaya devam ediyor. Yani gönül rahatlığıyla alabilirsin. Switch hakkında her şeyi sorabilirsin; oldukça hâkim olduğum bir konu. Hatta ucuz oyun satın alımıyla alakalı hazırladığım rehberim bile var.
Switch cihazlarını elime sürmeyi bırakın dediğim gibi yakından bilen dokunup canlı görmedim hiç denk düşemedim cihazaBiliyorum bu arkadaşı çipleri de khalkedona taktırıyor. Açıkçası ben 15k vermezdim Oled çip takılması en zor model biraz daha ucuza bulayım derken enkaz da satın alabilirsin. Ancak benim kafam rahat olsun param da var dersen bu ilandakini alabilirsin
Switch 2 çipli beklemek mantıklı mı sizce yakın zamanda kırılabilir mi?
Switch 2 çipli beklemek mantıklı mı sizce yakın zamanda kırılabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Switch cihazlarını elime sürmeyi bırakın dediğim gibi yakından bilen dokunup canlı görmedim hiç denk düşemedim cihaza.üzerine 10k daha verip 2.cihazı alsam büyük ihtimal oyunlarını alamıyacağım bilemedim bende
Switch 1 tavsiye ederim çipli şekilde al bi dene özel oyunlar bambaşka bir dünya çünkü. Sw2 daha tavsiye etmem şarj süresi kısa onun revize modelini beklemek lazımSwitch 2 çipli beklemek mantıklı mı sizce yakın zamanda kırılabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Switch cihazlarını elime sürmeyi bırakın dediğim gibi yakından bilen dokunup canlı görmedim hiç denk düşemedim cihaza.üzerine 10k daha verip 2.cihazı alsam büyük ihtimal oyunlarını alamıyacağım bilemedim bende