Neler Yeni

Çözüldü✓ CX750F ile RM750X Garanti değişimi

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Merhaba,

2 ay kadar önce Corsair CX750F RGB ürününü aldım ve üründe çok yüksek bir Coil Whine problemi çıktığı için garantiye göndermek istedim ancak Corsair artık bu PSU'nun üretilmediğini, onun yerine RM750X verebileceklerini söylediler. Tamamen Corsair RGB bir sistem kuruyordum ve bu yüzden RGB PSU almıştım ancak gördüğüm kadarıyla RM750X daha üst kalite bir ürün, bu yüzden arada değecek fark varsa kabul edip alacağım.

Sorum ise 80+ Bronze ile 80+ Gold sertifikası haricinde bu iki ürün arasında ne fark var?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Hocam RM750 hemde X modeli, CX750F'ten çok daha tepe bir model. Fiyat farkı vs istemiyorlarsa direk kabul edin derim.

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Merhaba,

2 ay kadar önce Corsair CX750F RGB ürününü aldım ve üründe çok yüksek bir Coil Whine problemi çıktığı için garantiye göndermek istedim ancak Corsair artık bu PSU'nun üretilmediğini, onun yerine RM750X verebileceklerini söylediler. Tamamen Corsair RGB bir sistem kuruyordum ve bu yüzden RGB PSU almıştım ancak gördüğüm kadarıyla RM750X daha üst kalite bir ürün, bu yüzden arada değecek fark varsa kabul edip alacağım.

Sorum ise 80+ Bronze ile 80+ Gold sertifikası haricinde bu iki ürün arasında ne fark var?
rm750x kullanabileceğiniz en kaliteli psu'lar arasında bulunuyor. japon kapasitörler kullanılarak üretilmiş, 10 yıl garantisi var, kabloları sleeved kaplama ile yapılmış, fanı sessiz çalışıyor, ısınmıyor

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam RM750 hemde X modeli, CX750F'ten çok daha tepe bir model. Fiyat farkı vs istemiyorlarsa direk kabul edin derim.
Ekran Alıntısı.PNG

Verdikleri cevap bu şekilde, herhangi bir fiyat talebinde bulunmamışlar ancak kabul ettikten sonra bulunurlar mı bilemiyorum tabii.

zamzom

80+
Merhaba,

RM750X, CX750F RGB'den daha yüksek kaliteli bileşenlere sahip olabilir ve daha uzun bir ömre sahip olabilir. Bunun yanı sıra RM750X, CX750F RGB'den daha sessiz çalışabilir ve daha iyi bir termal performansa sahip olabilir.
Genel olarak, RM750X, CX750F RGB'den daha üstün bir PSU olarak kabul edilir. Bu nedenle, size sunulan bu değişiklik için değerlendirme yapmanızı öneririm.

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rm750x kullanabileceğiniz en kaliteli psu'lar arasında bulunuyor. japon kapasitörler kullanılarak üretilmiş, 10 yıl garantisi var, kabloları sleeved kaplama ile yapılmış, fanı sessiz çalışıyor, ısınmıyor
Haklısınız şimdi siz söyleyince kablolarına baktım ve CX750F'e göre çok daha hoş bir kablo seti bulunuyor, bilgilendirme için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emin olmak için bence sorun, eğer ücretsiz değiştiriyorlarsa kabul edin
Corsair'in sitesinde CX750F 110 dolar, RM750x 135 dolar gözüküyor. Ücret isteseler bile sanırım 25 dolar fazladan verip alınabilecek kalitede bir PSU değil mi?

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
Haklısınız şimdi siz söyleyince kablolarına baktım ve CX750F'e göre çok daha hoş bir kablo seti bulunuyor, bilgilendirme için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair'in sitesinde CX750F 110 dolar, RM750x 135 dolar gözüküyor. Ücret isteseler bile sanırım 25 dolar fazladan verip alınabilecek kalitede bir PSU değil mi?
Önceki yorumumda da dediğim gibi kullanabileceğiniz en kaliteli psulardan birisi oluyor rm750x. Ayrıca kendimde rm750x white modelini kullanıyorum ve çok memnunum. OCCT ile yaptığım en ağır psu testlerini bile sorunsuzca geçti. O yüzden aradaki 25 dolarlık farka kesinlikle değer.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,077
İsim
yusuf ecer

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Corsair ek ücret talebinde bulunmaz. Ürün elinde olmadığı için sana en üst modeli teklif etmişler. Al direkt.
Bilgilendirmeleriniz için hepinize teşekkür ederim değişimi kabul edeceğim o hâlde.
Önceki yorumumda da dediğim gibi kullanabileceğiniz en kaliteli psulardan birisi oluyor rm750x. Ayrıca kendimde rm750x white modelini kullanıyorum ve çok memnunum. OCCT ile yaptığım en ağır psu testlerini bile sorunsuzca geçti. O yüzden aradaki 25 dolarlık farka kesinlikle değer.
CX750F'i alırken Coil Whine problemi yaşayan çok kişi görmüştüm zaten internette. Siz RM750x kullandığınız için sormak istiyorum, bu üründe de öyle kronik denilebilecek kadar fazla bir Coil Whine problemi bulunuyor mu?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,077
İsim
yusuf ecer
Bilgilendirmeleriniz için hepinize teşekkür ederim değişimi kabul edeceğim o hâlde.

CX750F'i alırken Coil Whine problemi yaşayan çok kişi görmüştüm zaten internette. Siz RM750x kullandığınız için sormak istiyorum, bu üründe de öyle kronik denilebilecek kadar fazla bir Coil Whine problemi bulunuyor mu?
Coil whine tamamen şans işidir hocam. En tepe modelden en kötü modelde bile olabilir.

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664

Hocam kronik olarak coil whine problemi var mıdır yok mudur bilmiyorum fakat kendi kullandığım sistemde hiç coil whine olmadığı için ben sorun yaşamadım. PSU testi yaptığımda da anormal bir ses vs duymadım.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Coil whine tamamen şans işidir hocam. En tepe modelden en kötü modelde bile olabilir.
Hocam kronik olarak coil whine problemi var mıdır yok mudur bilmiyorum fakat kendi kullandığım sistemde hiç coil whine olmadığı için ben sorun yaşamadım. PSU testi yaptığımda da anormal bir ses vs duymadım.
Anladım, şansımı deneyeyim o hâlde. Teşekkür ediyorum cevaplarınız için, iyi günler dilerim.

Top Bottom