Neler Yeni

Çözüldü✓ CX750F ile RM750X Garanti değişimi

Maethril_

80+ Bronze
Bendede TX750M var ondanda maalesef coil whine mevcut değiştirsem mi bilemedim. Sizce değişmeme gerek var mı sesi çok rahatsız etmiyor.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Bendede TX750M var ondanda maalesef coil whine mevcut değiştirsem mi bilemedim. Sizce değişmeme gerek var mı sesi çok rahatsız etmiyor.
Bendeki ses kulaklığın ANC modunu açmazsam kulaklık takmama rağmen duyabileceğim kadar yüksek bir ses olduğu için değiştirmek istedim. Ayrıca ekran kartınız nedir? Eski ekran kartımı kullanırken hiç Coil Whine duymamıştım ancak 6900 XT'ye geçtiğimde bu sorun başladı. Yani az bir Coil Whine varsa ileride daha çok güç çeken bir sisteme geçtiğinizde ses yükselebilir.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,237
İsim
yusuf ecer
Anladım, şansımı deneyeyim o hâlde. Teşekkür ediyorum cevaplarınız için, iyi günler dilerim.
Rica ederim. Ek olarak da corsair ürünlerinin arkasında en ucuna kadar duran bir firma. Corsair rma-vs gibi konularda tecrübeli biriyim, herhangi bir sıkıntı çözemediğiniz yer olursa yardımcı olurum. Ayrıca rehberim de mevcut nasıl gönderim sağlayıp takip edeceğiniz hakkında, aşağıya bırakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Rica ederim. Ek olarak da corsair ürünlerinin arkasında en ucuna kadar duran bir firma. Corsair rma-vs gibi konularda tecrübeli biriyim, herhangi bir sıkıntı çözemediğiniz yer olursa yardımcı olurum. Ek olarak konum da mevcut nasıl gönderim sağlayıp takip edeceğiniz hakkında, aşağıya bırakıyorum.
1.5 ay kadar önce yanlış porta taktığım için QL120 fanlarımdan birisini yakmıştım, garantiye gönderdiğimde yine sıfırıyla değişim sağlamışlardı. Az çok nasıl göndereceğimi biliyorum ancak teşekkürler eğer PSU'da farklı bir durum varsa kontrol ederim.

Şu anda yavaş yavaş bir Corsair ekosistemli bilgisayar kuruyorum. Custom sıvı soğutma da alabilirim belki, eğer Corsair ürünleri hakkında bilginiz varsa başka konularda da sizi çok rahatsız etmeden 1-2 soru sormak isterim.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,237
İsim
yusuf ecer
1.5 ay kadar önce yanlış porta taktığım için QL120 fanlarımdan birisini yakmıştım, garantiye gönderdiğimde yine sıfırıyla değişim sağlamışlardı. Az çok nasıl göndereceğimi biliyorum ancak teşekkürler eğer PSU'da farklı bir durum varsa kontrol ederim.

Şu anda yavaş yavaş bir Corsair ekosistemli bilgisayar kuruyorum. Custom sıvı soğutma da alabilirim belki, eğer Corsair ürünleri hakkında bilginiz varsa başka konularda da sizi çok rahatsız etmeden 1-2 soru sormak isterim.
Tabi, çekinmeden konu altına etiketlerseniz elimden geldiğince yardımcı olurum.

Maethril_

80+ Bronze
Bendeki ses kulaklığın ANC modunu açmazsam kulaklık takmama rağmen duyabileceğim kadar yüksek bir ses olduğu için değiştirmek istedim. Ayrıca ekran kartınız nedir? Eski ekran kartımı kullanırken hiç Coil Whine duymamıştım ancak 6900 XT'ye geçtiğimde bu sorun başladı. Yani az bir Coil Whine varsa ileride daha çok güç çeken bir sisteme geçtiğinizde ses yükselebilir.
Kart 4070ti şuan sadece rdr2 de duydum cw sesini kulaklık varken çok az duyuluyor ama rahatsız etmiyor ileride problem açmayacaksa değiştirmeyi pek düşünmüyorum.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Kart 4070ti şuan sadece rdr2 de duydum cw sesini kulaklık varken çok az duyuluyor ama rahatsız etmiyor ileride problem açmayacaksa değiştirmeyi pek düşünmüyorum.
4070 Ti 285W TDP değerine sahip bir kart, 6900 XT ise 300W dolayısıyla çok bir fark yok. Eğer rahatsız etmiyorsa değiştirmenize gerek yok tabii ki ancak ekran kartı tam yükte olsa bile oyundan oyuna ses çok değişiyor. FurMark'ta işlemciyi ve ekran kartını aynı anda %100'e soksam bile çok fazla ses gelmiyorken Forza Horizon 5'te 2K Extreme yaptığımda çok daha fazla ses çıkartıyordu ve dayanılmayacak seviyedeydi.

Bu ürünlerin 2 yıl garantisi oluyor diye biliyorum, başka PSU olmadığı için bilgisayardan mahrum kalmak istemiyorsunuz büyük ihtimalle garantiye gönderme süresince. Eğer ürün yeniyse ve daha uzun bir süre garantisi varsa bir ara tatile giderken yollarsınız, tatil dönüşü alırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,877
Üyeler
164,927
Son üye
amityamity159
Top Bottom