Bendeki ses kulaklığın ANC modunu açmazsam kulaklık takmama rağmen duyabileceğim kadar yüksek bir ses olduğu için değiştirmek istedim. Ayrıca ekran kartınız nedir? Eski ekran kartımı kullanırken hiç Coil Whine duymamıştım ancak 6900 XT'ye geçtiğimde bu sorun başladı. Yani az bir Coil Whine varsa ileride daha çok güç çeken bir sisteme geçtiğinizde ses yükselebilir.Bendede TX750M var ondanda maalesef coil whine mevcut değiştirsem mi bilemedim. Sizce değişmeme gerek var mı sesi çok rahatsız etmiyor.
Rica ederim. Ek olarak da corsair ürünlerinin arkasında en ucuna kadar duran bir firma. Corsair rma-vs gibi konularda tecrübeli biriyim, herhangi bir sıkıntı çözemediğiniz yer olursa yardımcı olurum. Ayrıca rehberim de mevcut nasıl gönderim sağlayıp takip edeceğiniz hakkında, aşağıya bırakıyorum.Anladım, şansımı deneyeyim o hâlde. Teşekkür ediyorum cevaplarınız için, iyi günler dilerim.
1.5 ay kadar önce yanlış porta taktığım için QL120 fanlarımdan birisini yakmıştım, garantiye gönderdiğimde yine sıfırıyla değişim sağlamışlardı. Az çok nasıl göndereceğimi biliyorum ancak teşekkürler eğer PSU'da farklı bir durum varsa kontrol ederim.Rica ederim. Ek olarak da corsair ürünlerinin arkasında en ucuna kadar duran bir firma. Corsair rma-vs gibi konularda tecrübeli biriyim, herhangi bir sıkıntı çözemediğiniz yer olursa yardımcı olurum. Ek olarak konum da mevcut nasıl gönderim sağlayıp takip edeceğiniz hakkında, aşağıya bırakıyorum.
Tabi, çekinmeden konu altına etiketlerseniz elimden geldiğince yardımcı olurum.1.5 ay kadar önce yanlış porta taktığım için QL120 fanlarımdan birisini yakmıştım, garantiye gönderdiğimde yine sıfırıyla değişim sağlamışlardı. Az çok nasıl göndereceğimi biliyorum ancak teşekkürler eğer PSU'da farklı bir durum varsa kontrol ederim.
Şu anda yavaş yavaş bir Corsair ekosistemli bilgisayar kuruyorum. Custom sıvı soğutma da alabilirim belki, eğer Corsair ürünleri hakkında bilginiz varsa başka konularda da sizi çok rahatsız etmeden 1-2 soru sormak isterim.
Kart 4070ti şuan sadece rdr2 de duydum cw sesini kulaklık varken çok az duyuluyor ama rahatsız etmiyor ileride problem açmayacaksa değiştirmeyi pek düşünmüyorum.Bendeki ses kulaklığın ANC modunu açmazsam kulaklık takmama rağmen duyabileceğim kadar yüksek bir ses olduğu için değiştirmek istedim. Ayrıca ekran kartınız nedir? Eski ekran kartımı kullanırken hiç Coil Whine duymamıştım ancak 6900 XT'ye geçtiğimde bu sorun başladı. Yani az bir Coil Whine varsa ileride daha çok güç çeken bir sisteme geçtiğinizde ses yükselebilir.
4070 Ti 285W TDP değerine sahip bir kart, 6900 XT ise 300W dolayısıyla çok bir fark yok. Eğer rahatsız etmiyorsa değiştirmenize gerek yok tabii ki ancak ekran kartı tam yükte olsa bile oyundan oyuna ses çok değişiyor. FurMark'ta işlemciyi ve ekran kartını aynı anda %100'e soksam bile çok fazla ses gelmiyorken Forza Horizon 5'te 2K Extreme yaptığımda çok daha fazla ses çıkartıyordu ve dayanılmayacak seviyedeydi.Kart 4070ti şuan sadece rdr2 de duydum cw sesini kulaklık varken çok az duyuluyor ama rahatsız etmiyor ileride problem açmayacaksa değiştirmeyi pek düşünmüyorum.