Cyberbug2077 VS GTA IV

Cyberbug 2077 mi GTA IV mü?

• Cyberbug 2077

• GTA IV

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
GTA IV destroys Cyberpunk 2077 - YouTube
THE BIG COMPARISON | GTA IV vs. Cyberpunk 2077 | PC | ULTRA | RTX 2070 - YouTube
İnternette şu iki videoya rast geldim ve sonuç çok ilginç. Günümüzden 12 yıl önce yapılmış oyun, 1 2 ay önce çıkmış bir oyundan fizik motoru ve yapay zeka olarak çok daha önde. :D
Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum. :)
Amacım kaWga çıkarmak değil.
Grafik olarak tartışılır ama hikaye olarak benim için cyberpunk2077 çok daha önde. Olayı da zaten bu.

Rockstar Games yapay zeka işini yapıyor cidden :D Ama cyberpunkın da atmosferi çok güzel. Yinede bu kadar şişirilmiş, daha çıkmadan ödül alan bir oyun için beklentileri karşılamadı. Cd projekt red in biraz daha çalışması lazım ama güncelleme geldikçe gelişir :)

Oyunu oynadım 2 gün geçemediğim bir boss'u bug ile yendim bug'da boss kımıldayamıyor bu nedenle sabit kaldığı için yakın sila<h olmadan öldürebildim açık dünyasındad özgür değilsiniz gibi hissettim yapıcak çok bir şey yok yapay zeka ise berbat
oyunu tek güzel yapan judy ve panam fakat o işte olmadı :(

Önemli olan kaç yıl önce çıktığı değil, çıktığı yılda ki hataları :) 7 yıl güncellemeler ile geliştirilen oyunlar ilk çıktığında mükemmel değildir herhalde.

Önemli olan kaç yıl önce çıktığı değil, çıktığı yılda ki hataları :) 7 yıl güncellemeler ile geliştirilen oyunlar ilk çıktığında mükemmel değildir herhalde.
Yanlış anlamamısımdır inşallah,
Cyperpunk ta 7 yıldır geliştirilmiyor mu?

Yanlış anlamamısımdır inşallah,
Cyperpunk ta 7 yıldır geliştirilmiyor mu?
7 yıl önce tecrübesiz bir oyun firması tarafından çıkan oyunlar 1 yılda çıktıysa haklısınızdır herhalde. Gta 5 bile 5 yılda yapıldığını varsayarsak hele ki Rockstar Games gibi bir firma tarafından. Çok abartmamak gerek. Benim fikrim.

7 yıl önce tecrübesiz bir oyun firması tarafından çıkan oyunlar 1 yılda çıktıysa haklısınızdır herhalde. Gta 5 bile 5 yılda yapıldığını varsayarsak hele ki Rockstat Games gibi bir firma tarafından. Çok abartmamak gerek. Benim fikrim.
Çok bilgim yok hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,128
Üyeler
190,866
Son üye
HasanE
Geri