- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 23,386
Polisler bizden kaçtı8 burn içtikten sonra olur gibi![]()
Polisler bizden kaçtı8 burn içtikten sonra olur gibi![]()
ayakkabı ile cyberpunk karşılaştırıyorsun niye kızgın atmıyım@zbabomen abicim kızgın atma.
Kalbim kırıldı.
Cyberpunk2077 alacağıma gider kendime ayakkabı alırım.
Grafik olarak tartışılır ama hikaye olarak benim için cyberpunk2077 çok daha önde. Olayı da zaten bu.GTA IV destroys Cyberpunk 2077 - YouTube
THE BIG COMPARISON | GTA IV vs. Cyberpunk 2077 | PC | ULTRA | RTX 2070 - YouTube
İnternette şu iki videoya rast geldim ve sonuç çok ilginç. Günümüzden 12 yıl önce yapılmış oyun, 1 2 ay önce çıkmış bir oyundan fizik motoru ve yapay zeka olarak çok daha önde.
Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.
Amacım kaWga çıkarmak değil.
Yanlış anlamamısımdır inşallah,Önemli olan kaç yıl önce çıktığı değil, çıktığı yılda ki hataları7 yıl güncellemeler ile geliştirilen oyunlar ilk çıktığında mükemmel değildir herhalde.
7 yıl önce tecrübesiz bir oyun firması tarafından çıkan oyunlar 1 yılda çıktıysa haklısınızdır herhalde. Gta 5 bile 5 yılda yapıldığını varsayarsak hele ki Rockstar Games gibi bir firma tarafından. Çok abartmamak gerek. Benim fikrim.Yanlış anlamamısımdır inşallah,
Cyperpunk ta 7 yıldır geliştirilmiyor mu?
Çok bilgim yok hocam.7 yıl önce tecrübesiz bir oyun firması tarafından çıkan oyunlar 1 yılda çıktıysa haklısınızdır herhalde. Gta 5 bile 5 yılda yapıldığını varsayarsak hele ki Rockstat Games gibi bir firma tarafından. Çok abartmamak gerek. Benim fikrim.