Neler Yeni

Cyberpunk 2077 2.1 Mükemmel !

The Semih

80+ Gold
CP.jpg

DLSS 3.5 RTX ON

3 yıl sonra nihayet çıkış yapması gerektiği gibi olmuş 2.1 update ile tekrar şans verdim mükemmel gözüküyor, 1 Ocak 2024 te çıkış yapmalıydı bu oyun. Kütüphanesinde olanlar tekrar oynasın.

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Turhan Işık
2.1 update ile benim 4080 laptopda oyun açılmaz oldu. Nette tonla şikayet var. Her seferinde içine ediyorlar sağolsunlar. 2.0 ile sıkıntı yoktu.

DecibeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mert Öncü
herşeyi düzeltseler bile kesin başka bir şey çıkar bu oyunda..

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Şu oyunun mekaniklerini sevemeyen bir tek benim sanırım. Evet hikaye güzel grafiklere zaten lafım yok maşallah hani ama araba mekaniği olsun karakterin mobilitesi, silah fizikleri nedense sevemedim bir türlü ısınamadım.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu oyunun mekaniklerini sevemeyen bir tek benim sanırım. Evet hikaye güzel grafiklere zaten lafım yok maşallah hani ama araba mekaniği olsun karakterin mobilitesi, silah fizikleri nedense sevemedim bir türlü ısınamadım.
Araba mekaniği güzel aslında ağırlığını hissettiriyor çoğu oyundan iyi hatta GTA 5 normalde en iyi olarak gösterilir ama ordaki arabalar oyuncak gibi hissettiriyor bana CP de bug olmadığı sürece araç fizikleri çok iyi.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,255
İsim
Sinan Aba
Alıntıyı görüntüle

DLSS 3.5 RTX ON

3 yıl sonra nihayet çıkış yapması gerektiği gibi olmuş 2.1 update ile tekrar şans verdim mükemmel gözüküyor, 1 Ocak 2024 te çıkış yapmalıydı bu oyun. Kütüphanesinde olanlar tekrar oynasın.
Oyun açılışından Intel logosu gidip Ryzen logosu geldiği zaman oyun güzelleşti guzellesmeye devam ediyor 😃

Top Bottom