Yardım Cyberpunk 2077 almaya değer mi ?

WestnighT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
Arkadaşlar çok karanlık ve depresif hikayeleri sevmem ama özellikle Cyberpunk Edgerunners dikkatimi çekmişti ve oyunu da almalımıyım diye düşünmeye başladım.
Sizce oyun nasıldır ? Teknik açıdan ziyade Hikayesinde nasıl bir deneyim vadediyor ?
Kendi deneyimlerinizi de anlatabilir misiniz ?

Arkadaşlar çok karanlık ve depresif hikayeleri sevmem ama özellikle Cyberpunk Edgerunners dikkatimi çekmişti ve oyunu da almalımıyım diye düşünmeye başladım.
Sizce oyun nasıldır ? Teknik açıdan ziyade Hikayesinde nasıl bir deneyim vadediyor ?
Al hocam, hiç olmasa yılda 2 kere ortalama her seferinde 40-50 saat civarında oynuyorum hala daha eğlendiriyor hemen sıkmıyor.
Zaten farklı sonlar olduğundan hikaye örgüsünü en baştan yaptığın seçimlere ve oyun içerisindeki bazı görevlerdeki seçimlere göre ilerliyor.
İlk çıktığı zamanlar çok bug vardı şuan varla yok arası oyun fazla fazla doyuruyor.
Silah çeşitliliği de güzel bence, farklı türleri kullanarak sıkıldığında yeni deneyim yaşatıyor.
Siber donanımlar keza mükemmel, sayılar aşırı fazla değil ama az da olsa çeşitlilik var ve aynı şekil farklı deneyimler yaşayabilirsin.

Ben de karanlık hikayeleri seviyorum o yüzden ana hikaye sıktı ama dlc çok iyi ilerliyor şuan oynuyorum ana hikaye de iyi de bilmiyorum içine çekmedi. Yan görevler güzel kontrat tarzı şeyler var bi yere gidip birini kurtarıyorsun öldürüyorsun filan onlardan bile eğlendim yani bence alınır parasına değer kesinlikle. 10 20saat bitir geçlik bi oyun değil suyunu çıkarabilirsin oyunun 100 200 saat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,345
Üyeler
189,434
Son üye
alpixbtw20
Geri