Hocam o oyunun yan görevleriyle birlikte bitirme süresi yani haritadaki herşeyi bitirme süresiNe oyunun yapımcılarından birisi 150 saat oynamış bitirememiş
Ben oyunun bitimine kadar ne oyunu bozan bug ne de grafik hatasına rastladımkardeşim yardım lazım ya oyunda birden bire grafik hatası oluştu bilginiz varmı son konuma bakarmısınız
Ee kanka puanın kaç?Oynayan kişilere tek önerim ana görevleri çok çok az yapsınlar ana görev çok kısa.
Yan görevlere ağırlık verin.
Ne oyunun yapımcılarından birisi 150 saat oynamış bitirememiş
Evet, ana hikaye bitirme süresi internette 30-40 saat. Benim bi arkadaş 26 saat civarında bitirdi sonra yeniden başladı...Hocam o oyunun yan görevleriyle birlikte bitirme süresi yani haritadaki herşeyi bitirme süresi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben oyunun bitimine kadar ne oyunu bozan bug ne de grafik hatasına rastladım
Aga ya sanki bunca yıllık beklentiyi karşılamıyor.Ana hikaye çok güzel ama kısa 8/10
bencedeAga ya sanki bunca yıllık beklentiyi karşılamıyor.
250 tl vercem o oyuna 2-3 günde oyun bitcek sonra bos bos gezcem mi oyundabencede
Hiçbir türlü karşılayamazdı zaten, çok fazla gazlandı millet.Aga ya sanki bunca yıllık beklentiyi karşılamıyor.
Wticher 3 bu lafını duysa kafa göz dalar sana.Ben uzun süredir beklemiyorum ve beklentimide aşırı yükseltmemiştim sonuçta böyle büyük bir projeye ilk defa kalkışıyor şirket