2004 gibi bir senede yapılması imkansız muhteşem bir açık dünya San Andreas.Benim için zirve gta san andreas
250 TL 200 saat kafisatın almayı düşünüyordum iyiki satın almamışım. alıp 1 haftada bitireceğim oyuna 250 vermek saçma
İzledim de her hafta 1 bölüm yayınlanması kanser edici.Herşeyi geçtim attack on titanı nasıl buldun sezonun ilk bölmünü izlemişsindir.
Saatin kalitesine bağlı. AC: Odyssey seni sararsa 1 yıl bile oynarsın.250 TL 200 saat kafi
gta san andreas ın haritası büyük kasabalar yanlış hatırlamıyorsam 3 tane şehir olması lazımBenim için zirve gta san andreas
Normalde aynı şeyi 2. kez izlemeyi hiç sevmeyen biri olarak bu animeyi o kadar çok beğerndim ki yeni bölümü çıkmadan tekrardan izledimİzledim de her hafta 1 bölüm yayınlanması kanser edici.
Ama güzel görünüyor.
Farklı bir çizim tekniği var ve ben beğendim.
AC: Odyssey fanı ol anandan babandan çok daha iyi sev 1 yıl oynayamazsınSaatin kalitesine bağlı. AC: Odyssey seni sararsa 1 yıl bile oynarsın.
Benim ilk izlediğim anime aot.Normalde aynı şeyi 2. kez izlemeyi hiç sevmeyen biri olarak bu animeyi o kadar çok beğerndim ki yeni bölümü çıkmadan tekrardan izledim
Lafın gelişi xd. 3 ay götürebilir. Yan görevler bitmiyor ama sıkıntı şu hepsi aynı .dAC: Odyssey fanı ol anandan babandan çok daha iyi sev 1 yıl oynayamazsın